Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Σκληρή μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας έδωσαν οι Διάσημοι και οι Μαχητές το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας στο Survivor.

Νικητές αναδείχθηκαν οι κόκκινοι, με τους μπλε να μπαίνουν στη διαδικασία να βγάλουν στον “τάκο” δύο μέλη της ομάδας τους.

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, που στις δύο προηγούμενες εβδομάδες είχε ψηφιστεί από όλους τους συμπαίκτες του για υποψήφιος, κέρδισε την ατομική ασυλίας.

Έτσι οι παίκτες οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού. Υπενθυμίζεται πως από την Κυριακή υποψήφιος από τους κόκκινους ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης. Ο Μπλε ψήφισαν και ο Γιώργος Λιανός μετρώντας τις ψήφους ανακοίνωσε ότι δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υπέδειξε τον Άρη Σοϊλέδη για υποψήφιο, ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία την Κυριακή έβγαλε στον τάκο την Τζο Μαριδάκη.

 

Έτσι, υποψήφιοι προς αποχώρηση την πρώτη εβδομάδα μετά την ένωση των δύο ομάδων είναι ο Άρης Σοϊλέδης, η Τζο Μαριδάκη, η Σοφιάνα Αβραμάκη και ο Γιώργος Κατσαούνης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ