MasterChef: Αυτοί είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση – ΒΙΝΤΕΟ

Mystery Box και Τεστ Δημιουργικότητας είχε το μενού του επεισοδίου της Μεγάλης Δευτέρας στο MasterChef.

Στο Mystery Box νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο οποίος είχε το πλεονέκτημα να επιλέξει αν θα μαγειρέψει ή όχι στο Τεστ Δημιουργικότητας. Ο Παναγιώτης αποφάσισε να μην διαγωνιστεί και πέρασε αυτομάτως στους καλύτερους 11 του MasterChef. Την επιλογή του σχολίασαν οι συμπαίκτες του και οι κριτές λέγοντας τον με χιούμορ, “κότα”

Στη συνέχεια, οι κριτές ανακοίνωσαν πως οι παίκτες θα διαγωνιστούν σε ζευγάρια στη δοκιμασία και πως ο Παναγιώτης θα διαλέξει τη σύνθεσή τους. Όμως οι παίκτες ήταν 11, έτσι οι κριτές ανακοίνωσαν το τρίτο και τελευταίο πλεονέκτημα του Παναγιώτη, ο οποίος θα έπρεπε να διαλέξει έναν συμπαίκτη του να παρακολουθήσει τη δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας από τον εξώστη. Ο Παναγιώτης επέλεξε τον Χριστόφορο να μην διαγωνιστεί και να περάσει αυτομάτως στους 11 καλύτερους παίκτες του MasterChef.

Τα 5 ζευγάρια για το Τεστ Δημιουργικότητας:

  • Δημήτρης (Μπόμπαινας) – Νικήτας
  • Γιάννος – Ελισάβετ
  • Νίκος – Μάριος
  • Νίκος Μπ. – Ελπίδα
  • Βασίλης – Καλλιόπη

Οι τρεις κριτές δοκίμασαν τα πιάτα των ζευγαριών και ανακοίνωσαν ότι η Ελίσαβετ κι ο Γιάννος είναι το ζευγάρι που έκανε την καλύτερη προσπάθεια κι έτσι ανέβηκαν ασφαλείς στον εξώστη.

Επίσης οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν τις χειρότερες προσπάθειες και ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Πρώτο ζευγάρι προς αποχώρηση ήταν αυτό του Νίκου Π. με τον Μάριο που αντιμετώπισαν την υποψηφιότητά τους με χιούμορ, ενώ δεύτερο υποψήφιο ζευγάρι ήταν αυτός της Καλλιόπης με τον Βασίλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ