Χαμός στο Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Άρης και Τάκης – Τους χώρισε η παραγωγή

Χαμός επικράτησε στο συμβούλιο του νησιού του Survivor το βράδυ της Δευτέρας.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε στην παραλία ο Τάκης , πως θα ήταν καλύτερο να ψηφιστεί από τους Μπλε ο Άρης για υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Άρης Σοϊλέδης ως υποψήφιος προς αποχώρηση, πήρε τον λόγο και ανέφερε δεν περίμενε πως θα βρισκόταν στον “τάκο” .

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Έχω μια παρέα, τον Τάλα, τη Σοφιάνα και τη Μέι γιατί έχουμε κοινά ενδιαφέροντα να συζητάμε. Δεν έχω έπαρση, είμαι πολύ καλός με όλα τα παιδιά. Έπαρση έχουν άλλοι όταν κερδίζουν. Αναφέρομαι σε αυτόν που παρακίνησε τον Κωνσταντίνο να με ψηφίσει» είπε ο Άρης Σοϊλέδης, αφήνοντας αιχμές για τον Τάκη.

«Φοβάται να πει την αλήθεια. Υποτιμά συνανθρώπους του. Ειρωνεύεται, έπαρση, εγωπαθής. Ο Άρης ήρθε με τσαμπουκά, υποτιμώντας τον ανδρισμό μου με είπε αγοράκι. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος. Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους… Μου έχει φερθεί ανάγωγα σήμερα και πουλά τσαμπουκά. Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο» είπε από μεριάς του ο Τάκης

«Πρέπει να ντρέπεται για τον τρόπο που μιλάει. Θέλω να φύγω από το παιχνίδι τώρα. Με αυτόν εδώ. 30 χρόνια έχω καριέρα να με ξεφτιλίσει αυτός; Σκουπίδι!» είπε στον Τάκη, ο οποίος απάντησε «Σκουπίδι είσαι εσύ, νούμερο»

Σε εκείνο το σημείο τα πράγματα ξέφυγαν. Μπήκαν στη μέση οι άνθρωποι της παραγωγής και οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor για να μην πιαστούν στα χέρια ο Άρης και ο Τάκης. Μάλιστα η παραγωγή “απέβαλε” από το συμβούλιο του νησιού τους δύο παίκτες ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν άναυδοι.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.