MasterChef: Τα ιταλικά του Σωτήρη Κοντιζά που προκάλεσαν γέλια στην κουζίνα – ΒΙΝΤΕΟ

Στο αποψινό επεισόδιο στο MasterChef ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους ότι η εβδομάδα που ξεκίνησε θα είναι αφιερωμένη στην ιταλική κουζίνα.

Με τον Σωτήρη Κοντιζά να τους δίνει το σήμα, οι διαγωνιζόμενοι που είχαν μπροστά τους τα MysteryBox τους, σήκωσαν τα κουτιά για να αποκαλυφθούν τελικά τα υλικά που κρύβονταν στο εσωτερικό τους, μεταξύ των οποίων ήταν φυσικά και κάποια από την ιταλική κουζίνα.

Μάλιστα, ο κριτής παρουσίασε με χιούμορ ένα προς ένα τα υλικά που είχε το κουτί με… ιταλική προφορά και οι διαγωνιζόμενοι ξέσπασαν στα γέλια.

Οι παίκτες είχαν στην διάθεσή τους 45 λεπτά για να μαγειρέψουν το πιάτο τους, με τους κριτές να αναζητούν τουλάχιστον τρεις προσπάθειες, οι οποίες θα τραβούσαν την προσοχή τους, ώστε να τις δοκιμάσουν.

Μετά από την αναμέτρηση των διαγωνιζόμενων στη κουζίνα, το πιάτα που άρεσαν πιο πολύ στους κριτές ήταν αυτά του Γιάννου, του Παναγιώτη και της Ελπίδας. Παρόλα αυτά, η μαγειρική προσπάθεια του Παναγιώτη ήταν η καλύτερη, με αποτέλεσμα να είναι ο διαγωνιζόμενος που θα είχε τα πλεονεκτήματα του Τεστ Δημιουργικότητας που θα ακολουθούσε.

Δείτε το βίντεο από το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ