Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που πήρε τη δεύτερη ασυλία – Ποιος βγήκε στον… τάκο – «Μας κοροϊδεύετε… » – ΒΙΝΤΕΟ

Από το βράδυ της Κυριακής 7 Ιανουαρίου, το Survivor έχει μπει και πάλι στη ζωή μας, αφού έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Survivor: «Έσπασε» ο Βολικάκης για τον γιο του – «Θα χάσω πολλά, αλλά γι’ αυτόν είμαι εδώ»

Το ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε με βαριά ήττα για τους Μαχητές, καθώς έχασαν από τους διάσημους με 10-4, βλέποντας από την αρχή κιόλας πως τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα.

Οι «μπλε» μπορεί να κέρδισαν το έπαθλο στο ξεκίνημα του επεισοδίου, που τους απέφερε τη φωτιά, άρα και το φαγητό, αλλά και τη ζέστη, ωστόσο δεν κατάφεραν να κερδίσουν την ασυλία γεγονός που τους έστειλε στην ψηφοφορία, βγάζοντας με το καλησπέρα τη Δώρα Νικολή στον τάκο.

Survivor: Η Δώρα Νικολή ξέσπασε σε κλάματα – «Αν ήξερε τι έχω περάσει στη ζωή μου»

Στον δεύτερο στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλία το βράδυ της Δευτέρας, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο διψασμένοι για νίκη με την ελπίδα να αποφύγουν μία δεύτερη ψηφοφορία.

Οι Μαχητές έκαναν σεφτέ στους πόντους γρήγορα όμως οι Διάσημοι ανέβασαν ρυθμούς. Μέχρι το τέλος οι Μπλε προέβαλαν σθεναρή αντίσταση αλλά δεν κατάφεραν την ανατροπή στο προβάδισμα των αντιπάλων.

Τον νικητήριο πόντο τον έφερε η Κατερίνα Δαλάκα διαμορφώνοντας το 10-8 στέλνοντας για άλλη μία φορά τους Μαχητές σε ψηφοφορία…

Δεύτερος υποψήφιος βγήκε ο Rob, ο οποίος ξαφνιάστηκε με την απόφαση της ομάδας του.

«Δεν το περίμενα, αν με ρωτούσες στο προηγούμενο συμβούλιο θα σου έλεγα “όχι”. Ξέρω ότι αλλάζει το παιχνίδι γρήγορα, δεν το παίρνω προσωπικά, θα δώσω ό,τι μπορώ σαν μονομάχος» είπε στον Γιώργο Λιανό.

Το αποτέλεσμα της κάλπης έδωσε αφορμή για μανούρα καθώς οι Διάσημοι άρχισαν να ρίχνουν σπόντες ότι στην μπλε ομάδα επικρατεί χάος από τις στρατηγικές και έχουν για τα καλά διχαστεί.

Όταν δε η Ανδριάνα εξηγώντας πώς ψήφισαν είπε ότι μοιράστηκαν οι ψήφοι ώστε ο Rob να μην πάρει κατάκαρδα μία ομόφωνη υποψηφιότητα οι Διάσημοι ξέσπασαν με την ατάκα «μας κοροϊδεύετε μες στα μούτρα μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ