Survivor 2024 – Spoiler 31/3: Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Ακόμα ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor θα παρακολουθήσουν, όπως όλα δείχνουν, οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ απόψε (31/3). Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να την κερδίσουν.

Survivor 2024 – Spoiler 31/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Την εβδομάδα που μας πέρασε η Ευγενία Μπόρλα έχασε στον αγώνα αποχώρησης και έτσι έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι χαρούμενη, όχι επειδή φεύγω, γιατί νιώθω γεμάτη πραγματικά. Δεν έχω να πω κανένα κακό λόγο για κανένα παιδί και θέλω να πιστεύω και εσάς να μην σας στεναχώρησα, να μην έκανα κάτι κακό.

Πραγματικά φεύγω και νιώθω χαρούμενη και το εννοώ και το βλέπουν και τα παιδιά. Νιώθω χαρούμενη που βίωσα αυτή την συγκλονιστική εμπειρία. Πραγματικά αν κάποιος δεν έρθει εδώ να νιώσει αυτά τα συναισθήματα, δεν μπορεί να το καταλάβει. Έχω εκτιμήσει πλέον πολλά πράγματα στην έξω μου ζωή», ανέφερε η παίκτρια αποχωρώντας από το παιχνίδι.

Στο σημερινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία να δουν ποια ομάδα θα κερδίσει στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, καθώς και  τον παίκτη που θα βγει στον τάκο.

Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες  οι Μπλε θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Στη συνέχεια οι Κόκκινοι στο Συμβούλιο του Νησιού θα ψηφίσουν ως 1η υποψήφια προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα, την Ιωάννα Τζαβέλα.

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ