Survivor 2024 – Spoiler 31/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor το σημερινό (31/3) επεισόδιο. Μπλε και Κόκκινοι θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη, για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα τους και θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν στον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Survivor 2024 – Trailer 31/3: Η πρώτη υποψηφιότητα προκαλεί ερωτήματα

Την περασμένη εβδομάδα αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι, η Ευγενία Μπόρλα, η Aira Adomaityte, η Αναστασία Τσέρου και η Χρύσα Χατζηγεωργίου. Τελικά αποχώρησε από το Survivor η Ευγενία Μπόρλα από την Μπλε ομάδα.

Αποχωρώντας από το ριάλιτι επιβίωσης η Ευγενία Μπόρλα είπε, μεταξύ άλλων, ότι: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι χαρούμενη, όχι επειδή φεύγω, γιατί νιώθω γεμάτη πραγματικά. Δεν έχω να πω κανένα κακό λόγο για κανένα παιδί και θέλω να πιστεύω και εσάς να μην σας στεναχώρησα, να μην έκανα κάτι κακό.

Πραγματικά φεύγω και νιώθω χαρούμενη και το εννοώ και το βλέπουν και τα παιδιά. Νιώθω χαρούμενη που βίωσα αυτή την συγκλονιστική εμπειρία. Πραγματικά αν κάποιος δεν έρθει εδώ να νιώσει αυτά τα συναισθήματα, δεν μπορεί να το καταλάβει. Έχω εκτιμήσει πλέον πολλά πράγματα στην έξω μου ζωή».

Η ομάδα που κερδίζει στον πρώτο αγώνα ασυλίας στο Survivor

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η εβδομάδα θα ξεκινήσει καλά για τους Μπλε, οι οποίοι θα κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Μένει φυσικά να δούμε ποιον παίκτη τους θα επιλέξουν οι Κόκκινοι για να παλέψει για την παραμονή του στον αγώνα αποχώρησης.

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ