Στάθης Σχίζας για Δημήτρη Κόκοτα: Η οικογένειά του περνάει έναν Γολγοθά

Ο Δημήτρης Κόκοτας έπειτα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης (28/3), κατά την διάρκεια των προβών του με την Τραϊάνα Ανανία για το J2US, βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού που συμμετέχουν επίσης στο μουσικό show και ήταν εκεί, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, τόσο για τον Δημήτρη Κόκοτα, όσο και για την Τραϊάνα Ανανία.

«Ήμασταν στην αλλαγή στις πρόβες όπου κατεβαίναμε εμείς και ανέβαινε ο Δημήτρης Κόκοτας και η Τραϊάνα Ανανία να τραγουδήσουν. Μπήκαμε μέσα και είδαμε την Τραϊάνα που τον είχε στα πόδια της. Το ευτυχές σε αυτό το δυσάρεστο γεγονός ήταν πως δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του 100% και μπορούσε να μας εξηγήσει το τι νιώθει και τι αισθάνεται γιατί είχαμε ανοιχτή γραμμή με το ΕΚΑΒ», περιέγραψε στην αρχή ο Στάθης Σχίζας.

«Μας ρωτούσαν τι γίνεται για να καταλάβουν την σοβαρότητα της κατάστασης. Ευτυχώς ήρθαν κατευθείαν και του έβαλαν οξυγόνο και ήταν πολύ άμεσοι», πρόσθεσε.

Ακόμα, ο Στάθης Σχίζας είπε: «Είναι λογικό να είναι η Τραϊάνα σε σοκ. Αφού τον είχε στα πόδια της τον άνθρωπο. Η σκέψη μας είναι στον Δημήτρη Κόκοτα και την οικογένειά του που περνά έναν Γολγοθά. Ευχόμαστε τα καλύτερα και είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει».

Από την πλευρά της η Μαλού ανέφερε: «Δεν έχουμε ενοχλήσει την Τραϊάνα. Μαθαίνουμε από γύρω όσο μπορούμε και για τον Δημήτρη εννοείται. Εύχομαι να είναι ένα συμβάν που θα φύγει και θα μείνει μία κακή ανάμνηση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ