Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» παραμένει διασωληνωμένος ο Δημήτρης Κόκοτας μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης (28/3), κατά την διάρκεια των προβών του με την Τραϊάνα Ανανία για το J2US.

Δημήτρης Κόκοτας: «Άρχισε να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας» – Τι αποκάλυψε ο συνεργάτης του που κάλεσε το 166

Σύμφωνα με το σημερινό (31/3) ρεπορτάζ της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, ο γνωστός τραγουδιστής συνεχίζει την νοσηλεία του στην ΜΕΘ και η κατάσταση του δυστυχώς παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι ακόμα διασωληνωμένος, δεν τον έχουν ξυπνήσει και δεν έχουν κάνει προσπάθεια να τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα της τεχνικής υποστήριξης.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγός του, Κατερίνα, είχε αναφέρει χθες στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα: «Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό, εγώ αυτό έχω κρατήσει. Από εκεί και πέρα γίνονται εξετάσεις που είναι απαραίτητες. Είναι σταθερή η κατάστασή του, αυτό είναι το θετικό που κρατάω εγώ. Τον είδα, είναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ.

Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, πραγματικά μην το ζήσει κανείς αυτό. Έχω μιλήσει στην κόρη μας χωρίς αχρείαστες λεπτομέρειες, αλλά ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί και σε τι κατάσταση είναι ο μπαμπάς της. Τα 24ωρα αυτά μου φαίνονται αιώνες. Δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι, είναι πάντα μέσα στην ενέργεια, γυμνάζεται, δεν πίνει, δεν καπνίζει, προσέχει τη διατροφή του».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Κόκοτα είχε πει: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης. Θέλω να τελειώσει σήμερα αυτό. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα», είχε προσθέσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ