Δημήτρης Κόκοτας: «Άρχισε να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας» – Τι αποκάλυψε ο συνεργάτης του που κάλεσε το 166

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ύστερα από έμφραγμα που υπέστη κατά την διάρκεια των προβών του με την Τραϊάνα Ανανία για το μουσικό show J2US.

Θανάσης Πάτρας για Δημήτρη Κόκοτα: Είδα ότι ήταν σε περίεργη κατάσταση, είπε «δεν αισθάνομαι καλά»»

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε ο στυλίστας Κώστας Ζήσης, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα όταν άρχισε να νιώθει την έντονη αδιαθεσία.

Ο Κώστας Ζήσης ανέφερε: «Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι, ήταν ευδιάθετος, κάναμε αστεία, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή για να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, ήρθε πάλι στο καμαρίνι και μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα το 166 και με σύνδεσαν με τον γιατρό, ο οποίος μίλησε με τον Δημήτρη».

Δημήτρης Κόκοτας: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του

«Ο Δημήτρης είπε ότι του μουδιάζει το χέρι, έχει τάση για εμετό, πόνο στην καρδιά. Στα επόμενα 20 λεπτά ήρθε διασώστης με μηχανή και μετά από 15 λεπτά ήρθε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Είχε τις αισθήσεις του κανονικά, πονούσε, αλλά ήταν ψύχραιμος», πρόσθεσε ο στυλίστας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ