Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε! 

50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.

– Ποια δεκαετία του 19ου αιώνα σερβιρίστηκε για πρώτη φορά το κοκτέιλ Μανχάταν; 

– Σε ποιο νησί του Αιγαίου είναι παραδοσιακά ζυμαρικά τα ματσάτα; 

– Με ποια περιοχή της Ισπανίας συνδέεται η κρύα ντοματόσουπα γκασπάτσο; 

– Ποιο ιταλικό αλλαντικό αποτελεί συστατικό στη βασική συνταγή για καρμπονάρα; 

– Με τη μαγειρική τέχνη ποιας χώρας συνδέονται τα πιτάκια παστίτσι;

Την Κυριακή 7 Μαΐου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ