TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Ποια δεκαετία του 19ου αιώνα σερβιρίστηκε για πρώτη φορά το κοκτέιλ Μανχάταν;
– Σε ποιο νησί του Αιγαίου είναι παραδοσιακά ζυμαρικά τα ματσάτα;
– Με ποια περιοχή της Ισπανίας συνδέεται η κρύα ντοματόσουπα γκασπάτσο;
– Ποιο ιταλικό αλλαντικό αποτελεί συστατικό στη βασική συνταγή για καρμπονάρα;
– Με τη μαγειρική τέχνη ποιας χώρας συνδέονται τα πιτάκια παστίτσι;
Την Κυριακή 7 Μαΐου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.