Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!

50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.

– Με τις κουζίνες ποιας ηπείρου συνδέεται κυρίως η καρδιά φοίνικα;

– Σε ποια συνταγή με μοσχαράκι είναι βασικό συστατικό το φύλλο σφολιάτας;

– Ποιος ζωγράφισε τον πίνακα «Το πρόγευμα των κωπηλατών»;

– Ποιος αρχαίος ιστορικός αναφέρει σε έργο του το παστέλι;

– Σε ποια χώρα της Ευρώπης παρασκευάζεται τυρί που περιέχει το μπαχαρικό γαρίφαλο;

Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ