TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Πόσα μπαχαρικά περιέχει το ιαπωνικό μείγμα τογκαράσι;
– Δημιούργημα της κουζίνας ποιας χώρας αποτελεί το τσάτνεϊ;
– Ποιο τυρί παρασκευάζεται και σε εκδοχή με ουίσκι;
– Με ποιο αφέψημα συνδέεται το φυτό σιδερίτης;
– Με τη ζαχαροπλαστική τέχνη ποιας χώρας σχετίζεται η κρέμα ζαμπαγιόνε;Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.