Στάθης Μαντζώρος: Στο τέλος του «Σασμού» οι ήρωες θα βγουν στο φως και θα κυριαρχήσει η αγάπη

Ο Στάθης Μαντζώρος, ο αγαπημένος Παντελής από τον «Σασμό» ήταν προσκεκλημένος σήμερα, Τρίτη 14 Νοεμβρίου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο καφετζής της Άνω Ποριάς άνοιξε τα χαρτιά του και αποκάλυψε ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος στη σειρά, πώς θα εξελιχθεί η σχέση Θοδώρας-Γιώργου αλλά και τι θα δούμε στο φινάλε! «Ο Λάζαρος φαντάζομαι ότι θα είναι ο επόμενος στόχος» στο «Σασμό», είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός.

«Ο Θάνατος του Νικηφόρου ήταν ένα πολύ ισχυρό συμβάν. Θυμάμαι τη σκηνή που πήγαμε με τη γυναίκα μου, την Άννα (σ.σ. Αλίνα Κωτσοβούλου) να συλλυπηθούμε το Μαθιό και τη Βασιλική. Μυθοπλασία; Ναι! Αλλά και πάλι ήταν πολύ βαρύ», σχολιάζει ο Στάθης Μαντζώρος. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η Βασιλική… «αυτό που της συμβαίνει ως ρόλος το κουβαλάει. Κι είναι επίπονο».

Θα υπάρξει ηρεμία μετά το θάνατο του Νικηφόρου; «Όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα οι αντιδράσεις είναι ακραίες. Οπότε… όλα είναι πιθανά!» απαντά. Ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος… «ο Λάζαρος φαντάζομαι ότι θα είναι ο επόμενος στόχος», υποστηρίζει ο ηθοποιός.

Η Θεοδώρα (σ.σ. Δανάη Παππά) έχει μια ακόμη άτυχη εγκυμοσύνη (για δεύτερη φορά). «Είναι τόσο σκληρό για μια γυναίκα να έχει για δεύτερη φορά αυτή την απώλεια. Κι έτσι όπως το προσεγγίσαμε είναι φοβερά επίπονο. Λες, Θεέ μου πόσο ευλογημένος είμαι που κατάφερα να κάνω με τη γυναίκα μου 2 παιδιά κι εύκολα», υπογραμμίζει. «Και σκέφτεσαι τα ζευγάρια που δυσκολεύονται να κάνουν παιδιά. Και πόσο θάρρος χρειάζεται γι αυτούς που υιοθετούν. Και πόσο καλό κάνουν να δίνουν αγάπη. Είναι κάτι πολύ επίπονο και σκληρό για μια γυναίκα. Και για όλους αυτούς που το ζούνε», τονίζει. Και γυρνάει πίσω… «θυμάμαι στο γύρισμα τη Δανάη (σ.σ.Παππά) όταν είχε μάθει για το συμβάν, είχε κουλουριαστεί και δεν ήξερες τι να πεις. Πώς να το προσεγγίσεις. Κι ας ήταν μυθοπλασία… Η Δανάη έχει εξελιχθεί πολύ ως ηθοποιός. Είναι σημαντικό να εξελίσσεσαι».

Η αποβολή της Θοδώρας θα φέρει το ζευγάρι, Παντελή και Άννας, πιο κοντά. «Η οικογένεια Αγγελάκη στα δύσκολα ενώνεται, είναι δεμένη. Τώρα είμαστε πάνω από τα παιδιά. Η Θοδώρα είναι εκρηκτικός χαρακτήρας. Όσο πιο βαθιά πάει αυτό που της συμβαίνει τόσο πιο έντονη είναι η αντίδρασή της. Κι εγώ ως μπαμπάς παριστάνω τον ψύχραιμο. Χθες, είχα μια καταπληκτική σκηνή με το γιο μου, τον Μανόλη (σ.σ.Στρατής Χατζησταματίου) στην οποία του ανακοίνωσα, μετά το χαμό του κολλητού του Νικηφόρου, ότι η Θοδώρα έχασε το παιδί για δεύτερη φορά. Και μου έλαχε εμένα ο κλήρος να του το πω. Στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά μας με την Άννα».

Η Θοδώρα και ο Γιώργος (Γιώργος Γεροντιδάκης) πώς θα αντιμετωπίσουν το συμβάν; «Η Θοδώρα και ο Γιώργος αγαπιούνται. Είναι αντίθετοι σαν χαρακτήρες αλλά ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Κι όταν συμβαίνουν τόσο τραγικά πράγματα, η ζωή κρύβει μια βαθιά δικαιοσύνη που θα φέρει και κάτι θετικό. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μαζί», επισημαίνει ο ηθοποιός.

Στην ερώτηση για το ποια τηλεοπτική δουλειά έχει αγαπήσει περισσότερο, η απάντησή του είναι ξεκάθαρη κι απόλυτη: «Σασμός. Μόνο ευγνωμοσύνη για το Σασμό. Όλο το χωριό, οι ήρωες και όλη η ομαδάρα – γιατί αυτός είναι ο Σασμός, οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν- θα περάσουμε από τα σκοτάδια μας, και μετά θα κυριαρχήσει η αγάπη, θα βγουν οι χαρακτήρες στο φως και θα κλείσουμε όμορφα, θετικά. Στο φως».

Ο Στάθης Μαντζώρος στη ζωή του έχει δύο γιους, 11 και 8 ετών. «Ο ρόλος του πατέρα είναι να λειτουργεί ως αμορτισέρ. Σε ό,τι συμβαίνει να απορροφά όλους τους κραδασμούς και το κάνει σα να φαίνεται καλό, ενώ δεν είναι. Ο ρόλος του πατέρα είναι σημαντικός» δηλώνει. Μιλώντας για την οικογένειά του, λέει ότι «το σπίτι μου λειτουργεί και σα θεατής. Κάθε βράδυ θα δούμε τα επεισόδια του Σασμού, θα κουβεντιάσουμε τις σκηνές μου. Ο μεγάλος μου γιος έχει μπει σε μια διαδικασία να με διορθώνει. Κι εγώ τον ακούω», καταλήγει ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε ο Στάθης Μαντζώρος στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ