Στα σύνορα: Η Γιαννούλα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της

Η απίθανη κωμωδία “Στα σύνορα” έρχεται  απόψε, Κυριακή 21.1.24 στις 21:00 με διπλό επεισόδιο!

Δείτε εδώ το trailer :

Η Γιαννούλα ανακαλύπτει τυχαία ότι θα έβαζαν και τον Ηρακλή στο ημερολόγιο των εθελοντών πυροσβεστών και το απαγορεύει αυστηρά στον Έντι. Όταν ο Ηρακλής βλέπει ότι δεν είναι στο ημερολόγιο, νιώθει ότι τον ξεγέλασαν και αποφασίζει να μην ψηφίσει κανέναν στις εκλογές για τη θέση του διοικητή των εθελοντών.

Το αποτέλεσμα είναι ο Αντώνης και ο Στέλιος να βγουν ισόπαλοι. Στη συμπληρωματική αναμέτρηση,  τη νίκη την παίρνει ο Στέλιος και ο Αντώνης απογοητεύεται. Το βράδυ, όταν όλοι βρίσκονται στη γιορτή της γουρουνοπούλας, ο Στέφανος φέρνει τη Βέρα, για να τραγουδήσει τον ύμνο των εθελοντών.

Την ώρα που τραγουδάει, βλέπει την Ιωάννα και τον Νικόλα να ερωτοτροπούν. Σταματάει και βρίζει την Ιωάννα. Στο μεταξύ, η Γιαννούλα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της, να τη συλλάβει ο Περικλής…

Η Γιαννούλα ζητάει τη βοήθεια της Δέσποινας για να φέρουν τον Περικλή στο καφέ. Στη γιορτή, η Βέρα κατηγορεί μπροστά σε όλους τον Νικόλα και την Ιωάννα πως έχουν σχέση. Ο Νικόλας την πληρώνει για να φύγει.

Οι αγώνες των εθελοντών δασοπυροσβεστών ξεκινούν. Ο Στέλιος ορίζει τον Αντώνη ως ανεύθυνο πολίτη, που πρέπει να αντιμετωπίσουν τις πράξεις του. Εκείνος δυσανασχετεί. Νικητής των αγώνων βγαίνει ο Σωτήρης, ο οποίος, με βάση ένα παλιό έθιμο, επιλέγει να βγει ραντεβού με την Ιωάννα.

Η Γιαννούλα και η Δέσποινα καταφέρνουν να μεθύσουν τον Περικλή. Η Γιαννούλα παραδέχεται πως κάνει λαθρεμπόριο κι ο Περικλής προσπαθεί να τη συλλάβει. Εκείνη κρύβεται στο αποθηκάκι του καφέ, μέχρι να έρθει ο Ηρακλής με την Ιωάννα. Τελικά, παραδίδεται, προς μεγάλη έκπληξη κι απογοήτευση όλων…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ