Στα άκρα η κόντρα του Τζέιμς Καφετζή με τον Ατζούν – Η αγωγή και η “αντεπίθεση”

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκεται η σχέση του Τζέιμς Καφετζή με τον Ατζούν Ιλιτζαλί μετά το εξώδικο που έστειλε ο Τούρκος παραγωγός στον πρώην παίκτη του Survivor.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret των Παραπολιτικών, αυτές τις ημέρες θα σταλεί και αγωγή στον Τζέιμς Καφετζή, με την αιτιολογία ότι αθέτησε τη συμφωνία και τους όρους αυτής.

Ήδη με το εξώδικο που παρέλαβε ο Τζέιμς καλείται να πληρώσει το ποσό των 100.000 ευρώ στον Τούρκο παραγωγό, ποσό υπέρογκο που αναγκάζει τον 24χρονο από τη Ρόδο να ετοιμάσει τη δική του απάντηση.

Σύμφωνα με το Secret,  ο Τζέιμς έχει ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του, για να απαντήσει με εξώδικο, ενώ ετοιμάζεται, μέσω του δικηγόρου του, να εξηγήσει αναλυτικά τον λόγο που αποχώρησε νωρίτερα από το παιχνίδι, αλλά και γιατί οι επόμενες κινήσεις του είναι καθ ‘όλα νόμιμες.

Ατζούν

Εξώδικο από τον Ατζούν και στον Νίκο Κοκλώνη

Το “αφεντικό “του Survivor έστειλε εξώδικο και στον Νίκο Κοκλώνη  σχετικά με τη συμμετοχή του πρώην παίκτη του Survivor, Τζέιμς Καφετζή, στο σόου του.

“Είναι περίεργη ημέρα μετά το εξώδικο που μας έστειλε ο Ατζούν για τον Τζέιμς. Το εξώδικο είναι γιατί δεν έχουν περάσει έξι μήνες από τη συμμετοχή του Τζέιμς στο Survivor, άρα δεν μπορεί να συμμετέχει σε άλλο τηλεοπτικό παιχνίδι χωρίς τη δική του έγκριση”

Όσο για το τι θα γίνει με το θέμα του Τζέιμς; Ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε: “Θα δούμε το βράδυ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ