Σπύρος Μπιμπίλας: Κάποιοι κύριοι με γραβάτες εκτόνωναν τα πάθη τους σε ανθρώπους που είχαν καταλήξει στην Συγγρού

Στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, «Στιγμές», βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2024.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε για τα παιδικά χρόνια στις γειτονιές του Πειραιά, τις σπουδές του στην νομική, το θέατρο και την είσοδό του στην Βουλή.

Αναφερόμενος στην συγκινητική ομιλία που έκανε στην Βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο, ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε: «Μου είπαν ότι για πρώτη φορά βουλευτής χειροκροτήθηκε από σχεδόν όλα τα κόμματα. Όλοι μείνανε στο τελευταίο κομμάτι, του προσωπικού βιώματος, αλλά νομίζω ότι πολύ ενδιαφέροντα ήταν και όλα τα προηγούμενα».

«Έχω γνωρίσει ανθρώπους που έχουν κακοπεράσει πάρα πολύ, γιατί εγώ δεν κακοπέρασα στην Αθήνα, ούτε μπούλινγκ έχω υποστεί ποτέ. Τώρα το υφίσταμαι από κάποιους γελοίους που θεωρούν ότι πρέπει να με βρίσουν είτε διαδικτυακά είτε ακόμα και στον δρόμο. Αλλά είναι ελάχιστοι. Κυρίως έχω αντιμετωπίσει μεγάλες αγκαλιές, από άντρες, γυναίκες, παιδιά, νέους, γέρους και μεγάλες κυρίες. Αυτό δείχνει κάτι. Ότι ο κόσμος ανοίγει τα μάτια του σιγά σιγά» συνέχισε.

«Όμως τα παιδιά που μεγάλωσαν στην επαρχία με αυτό το εσωτερικό πρόβλημα μέσα τους, δεν έχουν περάσει καλά. Και κάποιοι άνθρωποι εκτονωνόντουσαν στην Συγγρού πάνω σε αυτά τα παιδιά, τα οποία κακοπεράσανε, βγήκανε στην Συγγρού και στην πορνεία. Και κάποιοι κύριοι που σήμερα είναι με τις γραβάτες βρίζανε αυτά τα παιδιά, στα οποία εκτόνωναν τα πάθη τους. Εγώ μίλησα για την λέξη υποκρισία πάρα πολύ στη Βουλή. Γι’ αυτό και είπα “προτιμάτε να έχουμε στο μέλλον ψεύτικους γάμους;”. Γιατί ένας γκέι άνδρας πολύ εύκολα μπορεί να παντρευτεί μία γυναίκα λεσβία, να τεκνοποιήσουν με παρένθετη μητέρα και όλα μέλι γάλα και όλα μέσα στην ψευτιά. Εγώ δεν είμαι της ψευτιάς» κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ