Ερμού: Παραμένει στην ΜΕΘ η 22χρονη που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι – «Το μόνο που ρωτάει είναι αν αυτός είναι στην φυλακή»

Σε καθεστώς τρόμου εξακολουθεί να βρίσκεται η 22χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης με μαχαίρι το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην Ερμού.

Η 22χρονη φοιτήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Με τραύματα σε ζωτικά όργανα αλλά και ρήξη διαφράγματος, η 22χρονη αναπνέει με δυσκολία και με την υποστήριξη μηχανήματος.

Πήγαινε στη δουλειά της, όπως κάθε μέρα. Βρισκόταν μόλις 100 μέτρα από το μαγαζί που εργαζόταν και από την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στην εντατική.

Η 22χρονη φοιτήτρια που μαχαιρώθηκε, από τον 32χρονο με καταγωγή από το Ιράκ, μόλις άνοιξε τα μάτια της τρομοκρατημένη έκανε μόνο μία ερώτηση.

«Το μόνο που θέλει που ζητάει και ρωτάει αν αυτός είναι στην φυλακή», είπε ο πατέρας της.

«Είμαστε όλοι χάλια»

Με τραύματα σε ζωτικά όργανα αλλά και ρήξη διαφράγματος, η 22χρονη αναπνέει με δυσκολία και με την υποστήριξη μηχανήματος.

«Καταλαβαίνετε πως είναι τα πράγματα και για αυτή και για εμένα, είμαστε όλοι χάλια. Δεν ξέρω τι να πω. Έχω χάσει τα λόγια μου. Εγώ είμαι ο πατέρας έχω χάσει τον εαυτό μου, έχω χάσει τα πάντα».

Η άτυχη φοιτήτρια το μοιραίο μεσημέρι της Παρασκευής είχε βάρδια στις 2 το μεσημέρι στο κατάστημα με ρούχα που εργάζεται. Είχε προγραμματίσει να φτάσει εκεί μισή ώρα πριν για να ετοιμαστεί. Όμως, δεν πρόλαβε.

Μόλις λίγα μέτρα πριν, ο δράστης την πλησίασε και με μανία την μαχαίρωσε δύο φορές. Το κορίτσι υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο. Όπως λέει ο πατέρας της, η 22χρονη σήμερα είναι καλύτερα.

«Είναι καλύτερα πολύ καλύτερα από ότι ήταν χθες. Χθες μίλησα με τον γιατρό δεν μου είπε πολλά πράγματα, μου είπε σταθερά και αργά αυτό μόνο».

Οι εικόνες από το δερμάτινο μπουφάν που φορούσε το κορίτσι την μέρα της επίθεσης είναι χαρακτηριστικές της αγριότητας των χτυπημάτων.

Ερωτήματα γύρω από την ταυτότητα και τη δράση του 32χρονου

Τα ερωτήματα γύρω από την ταυτότητα και την δράση του 32χρονου που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο είναι πολλά, με την ΕΛ.ΑΣ να αναμένει απαντήσεις από τις γερμανικές Αρχές.

– Για ποιον λόγο έφτασε στην Ελλάδα μόλις μια μέρα πριν την επίθεση;

Ποιο είναι το κίνητρο της δολοφονικής επίθεσης και από πού προμηθεύτηκε το μαχαίρι των 23 εκατοστών;

Αύριο αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την κράτησή του, δεν έχει δώσει παραπάνω στοιχεία πέρα από την αρχική του εκδοχή. Σημειώνεται ότι ερευνάται και το πού κατέλυσε κατά τη διαμονή του στην Αθήνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ