Ευαγγελία Μουμούρη: Αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από το Καφέ της Χαράς – «Ακόμα θυμάμαι…»

Η Ευαγγελία Μουμούρη αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Το Καφέ της Χαράς». Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τον ρόλο της στη σειρά και για το τι συνέβαινε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

«Το ρόλο της χήρας στο Καφέ της Χαράς μου τον πρότεινε ο Χάρης, όταν ήρθε μια μέρα στο θέατρο να δει τη Ρένια, με την οποία παίζαμε μαζί στην παράσταση. Η σκηνή που θυμάμαι περισσότερο ήταν η σκηνή που η χήρα φεύγει και την πλησιάζει η Σταυρούλα και της δίνει χρήματα για να συνεχίσει τη ζωή της. Ήταν κάτι πάρα πολύ συγκινητικό» ανέφερε αρχικά η Ευαγγελία Μουμούρη

«Γυναίκες μου έλεγαν ότι στο σχολείο και τα παιδιά στο σπίτι συζητούσαν τι είναι έκτρωση, γιατί το έλεγαν καθαρά ότι είχε κάνει έκτρωση ο χαρακτήρας μου. Στην τελευταία σκηνή που η χήρα έπαιρνε το βαλιτσάκι της κι έφευγε, γύρισα και είδα της Τζόυς, ακόμα θυμάμαι τη ματιά της» πρόσθεσε.

«Το πιο αστείο περιστατικό ήταν ότι επειδή έπρεπε να έχω… πλούσια τα ελέη, είχα πάρει ένα σουτιέν της μαμάς μου και έβαζα από κάτω χαρτί κουζίνας. Και μια μέρα στο σετ δεν υπήρχε χαρτί. Όταν ο κόσμος με έβλεπε στο δρόμο δεν έλεγαν “να η αντροχωρίστρα”. Μου έλεγαν πιο πολύ “τι σέξι που είσαι, τι θηλυκό είσαι”» κατέληξε η ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ