Σπυριδούλα: Για εμένα είμαι νικήτρια του MasterChef

Θεωρεί ότι έχει… κερδίσει το «MasterChef» με βάση τον στόχο που είχε θέσει για τον εαυτό της.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη εξομολογείται ότι υπήρξε υπερβολική και ζήτησε συγγνώμη από συμπαίκτες της, ενώ δεν θεωρεί ότι το παιχνίδι προωθούσε κάποιους παίκτες περισσότερο.

Θεωρείτε τον εαυτό σας νικήτρια του «Μaster Chef»;

«Θεωρώ για τον στόχο που έβαλα εγώ ότι είμαι νικήτρια για εμένα, χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τη νίκη του Μανώλη. Για εμένα, ως Σπυριδούλα, είμαι νικήτρια».

Είστε η εκρηκτική προσωπικότητα που μας έδειξε το «Μaster Chef»;

«Είμαι εκρηκτικός χαρακτήρας, κακός δεν είμαι. Είμαι έντονη προσωπικότητα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, το μοναδικό πράγμα που θα άλλαζα είναι ότι θα κρατούσα τις ίδιες δηλώσεις με διαφορετικό τρόπο διατυπωμένες».

Κάνατε δηλαδή κάποιο φάουλ;

«Ήμουν υπερβολική. Φάουλ σε αυτό που έλεγα θεωρώ ότι δεν έκανα. Δεν μιλούσα προσωπικά, αλλά μαγειρικά πάντα Δεν πρόσβαλα κάποιον προσωπικά, να πω ότι είναι χαζός».

Ζητήσατε συγνώμη από συμπαίκτη σας για τυχόν σχόλια;

«Ζήτησα συγνώμη από μερικά παιδιά. Με τον εγκέφαλο γαρίδας, ήταν μια πλάκα που κάναμε μεταξύ μας όλοι, απλά φάνηκε πολύ προσβλητικό για την Ασημίνα. Οπότε μπήκα στη διαδικασία να της ζητήσω συγνώμη».

Με τους πρώην συμπαίκτες σας έχετε επαφές;

«Έχω σχεδόν με όλους, με τον Πάνο, την Ιωάννα, τον Τάσο, τον Παντελή, την Ασημίνα, την Εύα και τον Θάνο. Με όλα τα παιδιά είμαι κοντά».

Θεωρείτε ότι το παιχνίδι προωθούσε κάποιους παίκτες περισσότερο;

«Δεν θεωρώ ότι προωθούσε. Ίσως επειδή είναι ένα μαγειρικό ριάλιτι και επειδή εγώ μπορεί να είχα μια γλώσσα μεγαλύτερη από το μπόι μου, μπορεί περισσότερες φορές να παίζανε κάποιες δηλώσεις παραπάνω δικές μου που ήταν πιο αιχμηρές, παρά κάποιου που ήταν… διπλωμάτης και δεν έλεγε τα πράγματα όπως τα σκεφτόταν».

Δηλαδή άλλη συμπεριφορά είχαν μπροστά και άλλη πίσω από τις κάμερες;

«Ίσως μερικά παιδιά μπορεί να ήθελαν να πουν κάποιες φορές τη γνώμη τους, αλλά σκέφτονταν και τις αντιδράσεις έξω. Αν πει κάποιος ξεκάθαρα π.χ. ότι η Σπυριδούλα δεν ξέρει να μαγειρεύει ένα φαγητό, μπορεί να τον σταυρώσουν όπως έκαναν και με μένα. Ενώ εγώ ήμουν η αληθινή Σπυριδούλα, που είναι αυθόρμητη και δεν είναι ποτέ διπλωμάτισσα. Πάντα ξεκαθάριζα τη θέση μου», λέει στο tv Έθνος.Πηγή: gossiptv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ