«Σπίτι με το Mega»: Τα… έσπασαν Ζουγανέλη-Αρβανιτάκη – Η άγνωστη «κόντρα» με την Ελεονώρα Μελέτη

Μια μοναδική συνάντηση παρακολούθησε το κοινό το βράδυ του Σαββάτου στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega».

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε δύο μεγάλες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Αμφότερες μας ταξίδεψαν μοναδικά σε μία μελωδική βραδιά, γεμάτη από τραγούδια που έχουν αγγίξει ακόμα και τις πιο ευαίσθητες χορδές μας και έχουν συνοδεύσει σημαντικές στιγμές της ζωής μας.

Ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της Ελληνικής Μουσικής, η Ελευθερία Αρβανιτάκη ερμήνευσε τις επιτυχίες της, ξεδιπλώνοντας το εντυπωσιακό της ρεπερτόριο: «Το κόκκινο φουστάνι», «Της καληνύχτας τα φιλιά», «Τα κορμιά και τα μαχαίρια», «Δυνατά» είναι λίγα μόνο από τα διαμάντια της δισκογραφίας της, που έχουν αφήσει εποχή.

Από την άλλη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την υπέροχη φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, ήταν η ιδανική συνοδοιπόρος της Ελευθερίας Αρβανιτάκη σε αυτή την ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Μεταξύ άλλων ακούσαμε τα αγαπημένα «Έλα», «Δεύτερα κλειδιά», «Η επιμονή σου», «Τα λέμε», κ.ά.

Η άγνωστη παρεξήγηση της Ελεονώρα Μελέτη με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Εκτός όμως από τις καλλιτέχνιδες είδαμε και πολύ ενδιαφέροντες καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία κάθισε στον καναπέ και απήλαυσε τις ερμηνείες, που ακούστηκαν.

Τη στιγμή, που προλογίστηκε όμως έκανε γνωστό, πως όλα αυτά τα χρόνια εκείνη και η Ζουγανέλη έχουν μια άγνωστη διαφωνία! Ο λόγος; Ο τρόπος με τον οποίο γράφει η κάθε μία το όνομά της, μιας και έχουν το ίδιο.

Η Μελέτη λοιπόν, γράφει το Ελεονώρα με «ο» και μετά το «ω», ενώ η Ζουγανέλη από τη μεριά της κάνει το αντίστροφό με τις δύο σήμερα να γελούν με τη συγκεκριμένη εξιστόρηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ