«Σπίτι με το Mega»: Η Πέγκυ Ζήνα στην «βροχερή» πρεμιέρα της εκπομπής

Πρεμιέρα έκανε για τέταρτη σεζόν η μουσική εκπομπή του Mega «Σπίτι με το Mega» με παρουσιάστρια φέτος την Ρούλα Κορομηλά και πρώτη καλεσμένη την Πέγκυ Ζήνα.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, μετά την θερμή υποδοχή που της έκανε η Ρούλα Κορομηλά αποφάσισε να αρχίσει με το «Θεέ μου κάνε», κομμάτι που ακούσαμε πρώτη φορά το 1997 από την φωνή της Ειρήνης Χαρίδου.

Ο δίσκος από τους «Ψίθυρους Καρδιάς» άφησε εποχή και το κομμάτι του Νικολόπουλου σε στίχους Γιαννατσούλια γνώρισε μια δεύτερη εξίσου σημαντική πορεία μέσα από τη φωνή της Πέγκυς Ζήνα.

Παρέα στην Πέγκυ Ζήνα, έκανε ο Κώστας Τουρνάς, και μαζί ανέλαβαν να ανεβάσουν το κέφι των τηλεθεατών.

Στη συνέχεια ο Κώστας Τουρνάς το… πήρε πάνω του και παρέα με την Ιλένια Ουίλιαμς, κόρη του αείμνηστου Ρόμπερτ Ουίλιαμς, μας θύμισαν όλες εκείνες τις επιτυχίες του που αγαπήσαμε και κάνει μια συγκινητική αναδρομή με την Ιλένια στα τραγούδια των θρυλικών Poll. Μαζί, μοιράζονται αξέχαστες στιγμές από τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, τον αγαπημένο πατέρα και πολύτιμο συνεργάτη του Κώστα Τουρνά.

 

Εκτός από τον Κώστα Τουρνά, στο «Σπίτι με το Mega» βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος μαζί με την Πέγκυ Ζήνα, ερμήνευσαν ένα από τα πιο ερωτικά τραγούδια της τελευταίας 20ετίας, το «Σ’ αγαπώ», που είχαν τραγουδήσει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Αντώνης Ρέμος.

Τέλος, η Πέγκυ Ζήνα έκλεισε την εκπομπή με τον καλύτερο τρόπο, καθώς μαζί με την Έλενα Παναγιωτίδου τραγούδησαν το «Μου λείπεις», που είχε κυκλοφορήσει πριν περίπου δύο χρόνια έχοντας συγκινήσει πολλούς ακροατές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ