Σίσσυ Καλλίνη: «Το ”Σπάτα Live”, είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα, τότε τα έπαιρνα όλα ως προσωπική αποτυχία»

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε η Σίσσυ Καλλίνη. Η εν λόγω δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το πρόωρο τέλος του «MEGA Καλημέρα», το δικό της μέλλον στην ομάδα του «I Love ΣουΚού», καθώς και για την τηλεοπτική επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου, με την οποία η ίδια είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ελεονώρα Μελέτη: Η εκπομπή της ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου – Πώς σχολίασε την φήμη ότι κατεβαίνει ως υποψήφια στις Ευρωεκλογές

«Η Ελεονώρα Μελέτη έχει πολλά χιλιόμετρα ως δημοσιογράφος δελτίου ειδήσεων και όλοι στο πάνελ είναι μεγάλα ονόματα, ένα κι ένα. Μουδιάζεις λιγάκι. Από την άλλη, στην τηλεόραση ξέρεις ότι συμβαίνουν τα πάντα», σχολίασε η Σίσσυ Καλλίνη.

«Η εκπομπή που είχα κάνει το ντεμπούτο μου μπροστά από τις κάμερες ως παρέα, το «Σπάτα Live», είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα. Τότε τα έπαιρνα όλα ως προσωπική αποτυχία. Ήμουν λίγο πιο ενοχική αλλά με τα χρόνια στη δουλειά και αποκτώντας οικογένεια, συνειδητοποιείς ότι άλλα πράγματα έχουν σημασία. Κάθε εμπόδιο για καλό», παραδέχτηκε η δημοσιογράφος στη συνέχεια.

Σάββας Πούμπουρας: «Aν μία παρουσιάστρια έχει ήθος και σέβεται τους συνεργάτες της είναι η Ελεονώρα Μελέτη»

Αναφορικά με το μέλλον της στον ANT1 είπε: «Δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση ακόμη για του χρόνου. Ξέρω ότι έχω 2 χρόνια συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 αλλά έχω καλό προαίσθημα».

Για την επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου και τη σχέση μαζί της δήλωσε: «Εγώ την Ιωάννα Μαλέσκου την αγαπώ πολύ, έχουμε κρατήσει πολύ καλές σχέσεις, αν και η συνθήκη τη χρονιά που ήμουν μαζί της δεν ήταν ιδανική. Παντού υπάρχει χώρος για νέα πρόσωπα, όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Δεν συγχωρούνται εύκολα τα λάθη στους πρωτοεμφανιζόμενους, πρέπει να ξαναδώσεις «εξετάσεις» αν κάτι δεν σου βγει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ