Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Σου έρχεται αυτό το θέμα στις πανελλήνιες και δεν φεύγεις;»

Στην πρωϊνή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, “Χαμογέλα και Πάλι!”, μίλησε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, για τις πανελλήνιες εξετάσεις που έδωσε ο εντολέας του στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Ο συζυγοκτόνος, όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, είχε ως θέμα την βία κατά των γυναικών και τον φεμινισμό. Κατά την διάρκεια της συζήτησης η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συμμετείχε στις πανελλήνιες και έγραψε τις θέσεις του για… την βία κατά των γυναικών

«Δεν θέλει μία καλύτερη μεταχείριση αυτός που θεωρεί υπαίτιο τον εαυτό του και δέχεται να τον τιμωρήσει μόνος του. Όχι όταν του επιβάλλουν άλλοι τιμωρία. Αυτός που αναγνωρίζει την πράξη του κύριε Παπαϊωαννίδη» είπε η παρουσιάστρια αρχικά. Ενώ συνεχίζοντας ανέφερε: «Ο βρασμός ψυχής, δεν ξέρω ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά εικάζω ότι θα έπρεπε να ακολουθείται από έναν άνθρωπο καταρρακωμένο κι όχι από έναν άνθρωπο που διαβάζει, δίνει τις πανελλήνιές του κι ήθελε μόνος του να αντιμετωπίσει την δίκη του. Στο τέλος νομίζαμε ότι εσείς θα είστε σαν γραμματέας του κι ότι μόνος του θα χειριστεί το δικαστήριο. Δεν ξέρω. Όλο αυτό δεν δείχνει έναν άνθρωπο που χάνει εύκολα τον έλεγχο. Επειδή μιλάτε για αξιολόγηση αυτής της συνθήκης».

«Δικαίωμά του είναι να συμμετάσχει στις πανελλήνιες, αλλά έχει αυτό το μυαλό; Και κάποιος που θα του συμβεί μία τραγωδία, την άλλη μέρα μπορεί να είναι στα μπουζούκια. Δικαίωμά του είναι, δεν θα τον κατηγορήσει κανείς. Δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς όμως πού βρήκε το μυαλό να διαβάσει. Δεν θα άλλαζε κάτι, αλλά μιλάμε για ανθρώπινα συναισθήματα. Δεν θα αλλάξει κάτι και στην χειρότερη τραγωδία δεν θα αλλάξει κάτι. Ο τρόπος που την αντιμετωπίζεις όμως, δείχνει πράγματα για εσένα. Για το πόσο έχεις πονέσει, για το εάν έχεις μετανιώσει, αν μπορείς να ζήσεις με αυτό, αν μπορείς να κοιμάσαι, αν μπορείς να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Δείχνει, είναι χαρακτηριστικά» εξήγησε μετά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τέλος αναρωτήθηκε φανερά εκνευρισμένη: «Είσαι μετανιωμένος, θες να μειωθεί η ποινή σου, έχουν συμβεί όλα αυτά, φτάνεις να δώσεις πανελλήνιες, κάθεσαι, σου έρχεται αυτό το θέμα, δεν πετάς το στυλό και φεύγεις; Κάθεσαι 1,5 ώρα και αναπτύσσεις τις ιδέες σου; Πραγματικά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ