Δωροθέα Μερκούρη: «Οι κόρες μου δεν με άντεχαν άλλο και μετακόμισαν»

Στην εκπομπή “Όλα για την υγεία μας” που είχε ως θέμα: “Η ιδιαίτερη σχέση μάνας – κόρης”, ήταν καλεσμένη η Δωροθέα Μερκούρη και μίλησε τόσο για την σχέση με την μαμά της, όσο και με τις κόρες της.

Για την σχέση που έχει με την μαμά της είπε: «Με την μαμά μου ήμασταν πολύ δεμένες. Όταν ήμουν μικρή ήθελα οπωσδήποτε η μαμά μου να μου πει τι να κάνω και πως να το κάνω. Ήταν το καταφύγιό μου. Παλιά της έλεγα τα πάντα αλλά όσο μεγαλώνει η μητέρα μου δεν θέλω να της λέω τα πάντα γιατί δεν θέλω να την ανησυχώ και να την στεναχωρώ, με πράγματα τα οποία ξέρω ότι θα λυθούν. Η σχέση με την μητέρα μου είναι δύσκολη».

Αντίθετα ανέφερε πως η σχέση που έχει με τις κόρες της, είναι πιο εύκολη: «Η σχέση μου με τις κόρες μου είναι εύκολη γιατί δεν τους μεταφέρω τα πάντα. Δεν είναι “σκουπιδοτενεκές”, αν κάτι περνάω δεν θα το μεταφέρω στο παιδί μου». Ακόμα εξήγησε πως όταν χώρισε με τον πρώην σύζυγό της έκανε και εκείνη και τα παιδιά της ψυχοθεραπεία, προκειμένου να αντιμετωπίσουν σωστά την κατάσταση.

Αργότερα θα πει επίσης πως δεν κάνει κήρυγμα και κριτική στις κόρες της και πως όταν καταλαβαίνει ότι έχει κάνει λάθος τους ζητάει συγγνώμη.

«Εγώ έχω περάσει καταπληκτικά. Έχω ταξιδέψει, έχω μείνει όπου ήθελα, έχω κάνει σχέσεις, έχω αγαπηθεί, έχω ερωτευθεί, έχω χωρίσει. Δεν θα ζηλέψω κάτι από το παιδί μου. Εγώ πλέον ζω μία δεύτερη ζωή. Γιατί να κάνω παρεμβάσεις στη ζωή τους» θα τονίσει.

Ενώ τέλος θα αποκαλύψει πως δεν ζει με τις κόρες της: «Έβλεπα πως δεν με άντεχαν άλλο γιατί όσο και να θεωρώ πως δεν είμαι εγώ το επίκεντρο του σπιτιού και επειδή κάνω θόρυβο στο σπίτι και δεν κάθομαι στη “γωνία μου” και είδα πως ενοχλούσα, πήγαν να μείνουν αλλού».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ