Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια για την αντίδρασή της στα λεγόμενα της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Τη δική της απάντηση έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου σε χρήστη του twitter που την κατηγόρησε γιατί δεν απάντησε στα όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη καλεσμένη στην εκπομπή της.

Όπως απάντησε η παρουσιάστρια του Mega “λυπάμαι που περίμενες απαντήσεις, από τη θέση αυτή κάνω ερωτήσεις.Όσον αφορά την θέση μου ήταν ξεκάθαρη. Αν περίμενες να βρίσω την καλεσμένη μου δεν θα το έκανα ποτέ.Διαχωρίστηκα, προσπάθησα να εξηγήσω και τοποθετήθηκα. Αφού ήταν λίγο,αν τη συναντήσεις μπορείς να κάνεις το “πολύ””.

Σημειώνεται πως ο χρήστης του twitter έγραψε στη Σίσσυ Χρηστίδου: “Λλυπάμαι ειλικρινά που στα κρίσιμα σημεία ΔΕΝ απάντησες, που δεν μπόρεσες να αρθρώσεις 1 σωστό λόγο απέναντι σε όσα έλεγε η #κωνσταντινιδου, η οποία έβαλε στο ίδιο τσουβάλι τις αδυναμίες και τις ντροπές μας με τους βιασμούς του Φιλιππίδη. Πόσο λίγη ήσουν…”.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που προκάλεσαν σάλο

Μιλώντας στο Mega το πρωί του Σαββάτου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου χαρακτήρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη «σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη».

«Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά», είπε διαχωρίζοντας την ιδιότητα του καλλιτέχνη και του ανθρώπου.

«Αν μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο εγώ δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω» παραδέχτηκε η ίδια ενώ υποστήριξε πως οι άνθρωποι «δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

Παράλληλα η αγαπημένη ηθοποιός συνέχισε αναφερόμενη στον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας: «Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;», αναρωτήθηκε.

Συνέχισε δε λέγοντας: «Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;». Η ίδια σημείωσε όπως αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στη συνέχεια η κυρία Κωνσταντινίδου εξέφρασε την αντίθεσή της σε σχέση με την άτυπη απόφαση να αποσυρθούν από την τηλεόραση τηλεοπτικές δουλειές του Πέτρου Φιλιππίδη, αντιπαραθέτοντας την περίπτωση του Κέβιν Σπέισι και του σκανδάλου που είχε ξεσπάσει στο Χόλιγουντ.

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν σάλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ