Σήμερα τo περιοδικό Real Me με τη Realnews

Σήμερα τo περιοδικό Real Me με τη Realnews

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Realnews το πέμπτο τεύχος του γυναικείου περιοδικού Real Me! Ανακαλύψτε fashion και beauty θέματα, συνεντεύξεις προσωπικοτήτων από τον χώρο του θεάματος, tips υγείας και ομορφιάς, νέα από τη διεθνή showbiz, κυρίαρχες τάσεις της σεζόν, celebrities looks που ξεχώρισαν σε γκαλά και λαμπερά red carpet events, editorial μόδας με ιδέες για πολύ chic εμφανίσεις, αλλά και τις προβλέψεις των άστρων για το άμεσο μέλλον.

UPDATE

Ζήστε τον πυρετό του Χόλιγουντ και μάθετε ποια πρόσωπα πρωταγωνιστούν στην νέα καμπάνια της κολεξιόν F/W 2013-14 γνωστού οίκου μόδας, για ποια ταινία σχεδίασε κοσμήματα διάσημος οίκος, ποιες celebrities συνεργάστηκαν με μεγάλη εταιρεία αθλητικών ειδών για φιλανθρωπικό σκοπό και ποιoς θρυλικός ροκ τραγουδιστής εκθέτει σχέδιά του σε γκαλερί του Λονδίνου.

INTERVIEWS

Η Μαρία Σολωμού μιλάει για όσα αγαπά, για όσα την πλήγωσαν, για όσα ονειρεύεται και για τους άντρες της ζωής της. Η Κόρα Καρβούνη αποκωδικοποιεί τις ανθρώπινες σχέσεις και τις γυναίκες του σήμερα. Η Μαρίνα Βερνίκου μάς αποκαλύπτει τα στιλάτα μυστικά της γκαρνταρόμπας της. Ο Channing Tatum, ο άντρας που ψηφίστηκε ως «sexiest man alive», απαντά στις ερωτήσεις μας με βλέμμα ντροπαλό και ύφος αμήχανο…

FASHION TRENDS

Μάθετε πρώτοι τις τάσεις που προστάζει η μόδα για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2013-14, όπως αυτές «παρέλασαν» στα fashion shows των μεγάλων οίκων υψηλής ραπτικής.

GET THE LOOK

Οι Εριέττα Κούρκουλου, Alessandra Ambrosio, Diane Kruger, Θωμαή Απέργη, Teri Hatcher και πολλές ακόμη αποκαλύπτουν την γκαρνταρόμπα τους και σας προσκαλούν να αναβαθμίσετε τα σύνολά σας με τα items-κλειδιά που εκείνες αγάπησαν και ξεχώρισαν.

BEAUTY CASE

Ενας ολοκληρωμένος οδηγός ομορφιάς και υγείας μεταφέρει στο δικό σας νεσεσέρ τα beauty σύνεργα που θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σας. Το καλοκαίρι έφυγε και ήρθε η στιγμή να διατηρήσουμε τη λάμψη στην επιδερμίδα μας και να περιποιηθούμε τα μαλλιά μας, να διαλέξουμε νέο άρωμα και να αλλάξουμε χρωματική παλέτα στο μακιγιάζ μας.

Απολαύστε ένα πολύ «γεμάτο» τεύχος!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ