Σήμερα με την Realnews το έκτο τεύχος του Real Me!

Σήμερα με την Realnews το έκτο τεύχος του Real Me! 

 

Σήμερα κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Realnews το έκτο τεύχος του γυναικείου περιοδικού Real Me! Ενημερωθείτε για fashion και beauty θέματα, συνεντεύξεις προσωπικοτήτων από το χώρο του θεάματος, tips υγείας και ομορφιάς, νέα από τη διεθνή showbiz, κυρίαρχες τάσεις της σεζόν, celebrities looks που ξεχώρισαν σε γκαλά και λαμπερά red carpet events, editorial μόδας με ιδέες για πολύ chic εμφανίσεις και τις προβλέψεις των άστρων για το άμεσο μέλλον.

UPDATE

Ζήστε τον πυρετό του Χόλιγουντ και μάθετε ποια χαρισματική ηθοποιός απέκτησε το δικό της… αστέρι, ποιοι διάσημοι δημιουργοί σχεδιάζουν θήκες για συσκευές κινητών τηλεφώνων, ποιες ετοιμόγεννες celebrities ντύνονται στα κόκκινα και λάμπουν και ποιος γνωστός σχεδιαστής μόδας εκθέτει τον «κόσμο» του σε μουσείο του Λονδίνου.

INTERVIEWS

Η Νάντια Μπουλέ μιλάει για τις νέες επαγγελματικές διαδρομές και τις σχέσεις της και αποκαλύπτει που οφείλεται η εσωτερική της αλλαγή. Η Μυρτώ Κάζη φανερώνει τα στιλάτα μυστικά της γκαρνταρόμπας της. Ο Gabriel Mann μιλά για την τηλεοπτική σειρά Revenge και για τον χώρο της μόδας. Ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Δημήτρης Ημελλος μας αποκαλύπτουν τι σκέφτονται και τι λένε οι άντρες όταν δεν είμαστε παρούσες.

FASHION TRENDS

Το σύγχρονο chic style εκφράζεται μέσα από κομψά εμπριμέ και πουαντιγιέ φορέματα των ‘50s με punk διάθεση, οι Έλληνες σχεδιαστές επαναπροσδιορίζουν το «chic & greek», ενώ η αντίθεση δείχνει να πρωταγωνιστεί στα αξεσουάρ του χειμώνα.

GET THE LOOK

Οι Lilah Parsons, Maggie Gyllenhaal, Miranda Kerr, Donna Air, Amber Heard και πολλές ακόμη σταρ αποκαλύπτουν την γκαρνταρόμπα τους και σας προσκαλούν να αναβαθμίσετε τα σύνολά σας με τα items-κλειδιά που εκείνες αγάπησαν και ξεχώρισαν.

BEAUTY CASE

Ενας ολοκληρωμένος οδηγός ομορφιάς και υγείας μεταφέρει στο δικό σας νεσεσέρ τα beauty σύνεργα που θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σας. Το φθινόπωρο ήρθε και φέρνει μαζί του χρώματα και αρώματα. Ενημερωνόμαστε για το πώς θα περιποιηθούμε την επιδερμίδα των ματιών και των χεριών μας αλλά και για τις νέες τελετουργίες ομορφιάς και ευεξίας.

Απολαύστε ένα ακόμη, πολύ «γεμάτο» τεύχος!

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ