Σασμός: Βαριά άρρωστη η Αργυρώ – Η ζωή της θα κινδυνεύσει

Δραματικές εξελίξεις έρχονται στη σειρά “Σασμός” που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί, στα επόμενα επεισόδια, η ζωή της Αργυρώς θα κινδυνεύσει. Μέρα με την ημέρα, η υγεία της επιδεινώνεται. Η κοπέλα θα αρρωστήσει βαριά και όλοι προσπαθούν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να τη σώσουν, όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου αισιόδοξα.

Με την επιστροφή της στην Κρήτη, η Αργυρώ πίστευε πως θα γυρίσει μία νέα σελίδα στη ζωή της και μαζί με τον Σταύρο θα καταφέρει να απαλλαγεί από τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ωστόσο, η μοίρα έχει άλλα σχέδια για εκείνη.

Η Μαρίνα κι ο Αντώνης, μετά την επανένωσή τους, αποφασίζουν να προχωρήσουν τη ζωή τους. Αλλά ενώ μοιράζονται επιτέλους τα καλά νέα με τα παιδιά… δύο νέοι κίνδυνοι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Από τη μία, ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «φίλο» στο πρόσωπο του Σταύρου και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ, ενώ, από την άλλη, εκείνη νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν από ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας. Ο Αστέρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται κοντά στον Σταύρο κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του. Πιστεύει πως έτσι είναι κοντά στην Αργυρώ και μπορεί να μαθαίνει όσα την αφορούν. Όμως, την ίδια ώρα, εκείνη σε μία βόλτα με τη Μαρίνα έχει μία πολύ δύσκολη συνάντηση μαζί του.

Ύστερα από καιρό μετά το φονικό στο βουνό, για πρώτη φορά μιλάει με τον Αστέρη στην Κρήτη. Όσο οι μέρες περνούν, όμως, τόσο περισσότερο απομακρύνεται η Αργυρώ από τον Σταύρο και η σχέση τους περνάει κρίση. Ο τελευταίος εξομολογείται στη Μαρίνα τα προβλήματα στον γάμο του κι εκείνη αντιμετωπίζει την Αργυρώ κατά μέτωπο, απαιτώντας να μάθει τι συμβαίνει.

Η ζωή της Αργυρώς θα κινδυνεύσει

Ωστόσο, η κοπέλα έχει πιο σοβαρά προβλήματα να την απασχολούν και έχουν να κάνουν με την υγεία της. Το τελευταίο διάστημα δεν αισθάνεται καλά και μέρα με την ημέρα η κατάστασή της επιδεινώνεται. Η ίδια δεν θέλει να πει τίποτα σε κανέναν για να μην τους ανησυχήσει, αλλά, όπως θα δούμε, φτάνει σε ένα σημείο να μην μπορεί πια να κρύψει την αδυναμία της και ο περίγυρός της είναι ιδιαίτερα ανήσυχος. Ο Άγγελος είναι αυτός που ανακαλύπτει το μυστικό της Αργυρώς και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει. Προσπαθεί να την πείσει να πάνε στο νοσοκομείο και πράγματι οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ δύσκολες για αυτήν. Η ζωή της Αργυρώς θα κινδυνεύσει και όλοι προσπαθούν να κάνουν οτιδήποτε για εκείνη. Τα πράγματα, όμως, είναι σοβαρά και η Αργυρώ θα χρειαστεί να κάνει μεταμόσχευση. Είναι, όμως, ιδιαίτερα δύσκολο να βρεθεί συμβατός δότης και όλοι δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να καταφέρουν να τη βοηθήσουν…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ