Σασμός: Sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Η Αργυρώ αποκρούει με σφοδρότητα τα συναισθήματα του Αστέρη στο αποψινό επεισόδιο της σειράς “Σασμός“. Το sneak preview δείχνει πως η μητέρα της Αργυρώς δεν μπορεί να ξεχάσει το αίμα που χύθηκε.

Η αλήθεια για τη δολοφονία του Βασίλη στη φυλακή, οδηγεί σε έναν βαρύ όρκο σιωπής. Μία εισαγωγή στο νοσοκομείο θα φέρει τα πάνω κάτω στους Βρουλάκηδες, τη στιγμή που ο Νικηφόρος προσπαθεί να φέρει πιο κοντά τους γονείς του.

Σασμός

Δείτε το sneak preview:

Μητέρα και γιος έχουν έναν έντονο διάλογο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η γιαγιά Ειρήνη. Η Αργυρώ τους ακούει, ενώ η μητέρα της τον ρωτά γιατί έχει πάρε-δώσε με αυτούς τους ανθρώπους.

“Ξεχνάς ποιοι είναι;” του λέει χαρακτηριστικά για τους Σταματάκηδες.

“Εγώ δεν έχω θέμα με τον Αστέρη είναι εντάξει ο άνθρωπος” της απαντά.

Μία σχέση από το παρελθόν, του Αντώνη και της Μαρίνας, λήγει πριν καν ξεκινήσει, και μία σχέση στο παρόν, του Αστέρη και της Στέλλας, περνά κρίση. Η συνάντηση Πέτρου-Αστέρη θα φέρει ένταση με τις μητέρες τους, ενώ ο κόσμος του Μανόλη, σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά του για τη Μαίρη, θα γκρεμιστεί.

Η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει κοντά στην οικογένειά της, την ίδια στιγμή που η παράνομη σχέση Άσπας-Στεφανή κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, όχι μόνο στη Βασιλική, αλλά και από κάποιον που, όπως φαίνεται, γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ