Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν έρωτα – Όσα θα δούμε απόψε

Απόψε στη σειρά “Σασμός“, ο Αστέρης και η Αργυρώ επιτέλους συναντιούνται! Σε μια απόμερη παραλία, οι δύο ερωτευμένοι δίνουν εξηγήσεις.

Η Αργυρώ τον ρωτά “τι θέλεις από εμένα; Είσαι αρραβωνιασμένος, ετοιμάζεσαι να παντρευτείς. Χριστέ μου, πού πάω και μπλέκω…”.

“Πριν σε γνωρίσω! Τώρα έχουν αλλάξει όλα, τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα. Τώρα θέλω να είμαι μαζί σου. Μόνο αυτό σκέφτομαι… Πες μου κάτι! Πες μου τι θες να κάνω και θα το κάνω!” της απαντά ο Αστέρης.

Δείτε το απόσπασμα από τη σειρά “Σασμός” με τη σκηνή στην παραλία

Η εκρηκτική ατμόσφαιρα μεταξύ τους καταλήγει στο να κάνουν παθιασμένα έρωτα στην παραλία.

Όμως η Αργυρώ, μη μπορώντας πια να αντιμετωπίσει την ενοχή, ζητά από τον Αστέρη να χωρίσουν γιατί δεν μπορεί να αφήσει πίσω της το παρελθόν, όλα όσα τους χωρίζουν που δυστυχώς είναι πολλά κι αποφασίζει να φύγει για την Αυστραλία.

Η Μαρίνα εξομολογείται έτοιμη να καταρρεύσει στη γιαγιά Ειρήνη το φόβο της πως δεν θα την ξαναδεί ποτέ, ενώ ο Πέτρος σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει την αλήθεια, πάει την Αργυρώ στο κτήμα τους , όπου και οι δυο βυθίζονται στις αναμνήσεις από τον αδικοχαμένο τους πατέρα.

Σασμός

Στο μεταξύ ο Αστέρης βρίσκει στον Μαθιό το στήριγμα που χρειαζόταν στην απόφασή του να διαλύσει τον αρραβώνα του.

Η Καλλιόπη, όμως, του ασκεί ασφυκτική πίεση να απαντήσει για να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Στέλλα. Στο μεταξύ μια τσιγγάνα  που εμφανίζεται με τον άντρα της στο χωριό δέχεται τη βοήθεια της Βασιλικής  και της προτείνει να της πει τη μοίρα.

Όμως πριν προλάβει να ολοκληρώσει φεύγει ταραγμένη… Έχει δει στο χέρι της αίμα… Πολύ αίμα!

Το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ