Σασμός: Ο Τάσος Νούσιας μιλά για τον δολοφόνο του Στεφανή

Ο “Σασμός” έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών και ο Τάσος Νούσιας με τον ρόλο του ως Στεφανής έκλεψε τις εντυπώσεις.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον… τηλεοπτικό του φόνο, ο Τάσος Νούσιας μίλησε για τον δολοφόνο του Στεφανή και μάλιστα έδωσε μία πληροφορία και έκανε λόγο για τέσσερις-πέντε δολοφόνους.

Μιλώντας στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού, ο Τάσος Νούσιας είπε: “Εγώ τον είδα τον δολοφόνο του Στεφανή, του μίλησα κιόλας. Του είπα “ίντα κάμεις”” αστειεύτηκε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: “Είναι γνωστό πρόσωπο. Το χωριό είναι μικρό. Δεν στάλθηκε ένας δολοφόνος να εκτελέσει μαι εντολή. Ακούω διάφορα…

Σασμός Τάσος Νούσιας

Θα δώσω μία πληροφορία, απ’ αυτά που ακούω μπορεί να είναι αυτό που μας έρχεται πρώτα στο μυαλό μας, αλλά υπάρχει και άλλο ένα πρόσωπο, εγώ βάζω τέσσερα-πέντε πρόσωπα στο παιχνίδι, γιατί συνήθως κινύμαστε γύρω απο δυο-τρία. Αυτό το πρόσωπο τα πάντα θωρεί, βρίσκεται σε περίοπτη θέση μέσα στο χωριό. Δεν λέω άλλα, δεν λέω για κανένα.

Μπορεί να θολώνω τα νερά αλλά μπορεί και να κατευθύνω τη σκέψη εκεί στο ποιος μπορεί να είναι ένας από τους ήρωες που γνωρίζουμε ήδη που να αγοράζει και να πουλά το σύμπαν όλο. Επειδή η ιστορία γυρίζει ήδη δύο από τρία πρόσωπα. Εγώ βάζω άλλη μια παράμετρο στο παιχνίδι” τόνισε.

Για τον ρόλο του Στεφανή είπε: “Λέω πάντα και όλα τα χρόνια το στηρίζω και το υποστηρίζω πως δεν υπάρχουν μικροί ρόλοι… Υπάρχουν γεμάτοι ρόλοι, με στίγμα, με ειδικό βάρος, που είναι άξιοι να τους υπηρετήσει κανείς, όση διαρκεια και αν έχουν. Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Εδώ είχαμε να κάνουμε με έναν ρόλο πολύ γεμάτο που δημιουργεί μια μεγάλη εκκρεμότητα.

Και αυτή η εκκρεμότητα πέτυχε με τον θάνατό του. Είχε φοβερό ενδιαφέρο, είναι φοβερά ενδιαφέρον να υποδυθείς ένα κομμάτι που θα φύγει τόσο σύντομα και να έχει μεγάλη αρτιότητα σε σχέση με την υποκριτική τέχνη. Ερχόμουν από μια μεγάλη σεζόν που τελείωσε, σχεδόν διπλώσαμε με τα γυρίσματα του Σασμού. Ερχόμουν από την Έξαψη. Ήμουν πολύ κουρασμένος, δεν θα μπορούσα να μπω σε μια δουλειά με πολλά γυρίσματα και πολλούς μήνες δουλειάς.

Οπότε αυτός ο ρόλος του Στεφανή έτσι εμβληματικός όντας, ήταν ευχής έργου, να μπω σε ένα εξαιρετικό βιβλίο που είναι του Σπύρου Πετρουλάκη, που το γνώριζα καιρό πριν, απ’ όταν το έγραψε, και κούμπωσε πολύ ωραία η ιστορία και βρίσκομαι στον Σασμό και θα βρίσκομαι λίγο ακόμη. Η σειρά γράφεται ακόμη και μπορεί να έχουμε flashback ή να γυρνά σαν πνεύμα, θα δούμε. Μέχρι στιγμής υπάρχουν flashback, οπότε θα τον ξαναδούμε τον Στεφανή”.

Για τη σκηνή της κηδείας, αποκάλυψε ότι τον πήρε ο ύπνος: “Με ρώτησε και η μάνα μου και της είπα “μην ανησυχείς, κοιμήθηκα”. Γιατί; Ήμουν πολλές ώρες σε αναμονή οπότε μην σου πω ότι δεν έβλεπα την ώρα και τη στιγμή να έρθει η ώρα να γίνει η σκηνή έπειτα από ένα πεντάωρο αναμονής και είχε προηγηθεί και το μπρέικ.
Οπότε έλεγα “παιδιά, φέρτε το φέρετρο”. Δεν ήταν και τόσο δφσκολο. Ξαφνικά με  ξύπνησε ο Λάλος. “Έλα φύγανε” μου είπε. Εγώ είχα κοιμηθεί, είχα ηρεμήσει, είχε ένα αεράκι πολύ ωραίο, πάνω στη Βραυρώνα σε ένα κοιμητήριο ψηλά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ