Σασμός: Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος κάνει spoiler – Τι θα δούμε στη συνέχεια

Ο “Σασμός” έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ο σκηνοθέτης της σειράς του Alpha, Κώστας Κωστόπουλος αποκάλυψε κάποια στοιχεία για τα όσα θα δούμε στη συνέχεια.

Μιλώντας στην κάμερα του “Happy Day” ο σκηνοθέτης της σειράς “Σασμός” ξεκαθάρισε πως έχουν κρατήσει τα βασικά γεγονότα του ομότιτλου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη αλλά υπάρχουν παραλλαγές κατά τη μεταφορά στην τηλεόραση.

“Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές ώστε να μείνει πάντα αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού βλέποντας τη σειρά” τόνισε. Για τον φόνο του Στεφανή και τα spoiler είπε:

“Να θυμίσω στους αναγνώστες και να ξέρουν οι τηλεθεατές ότι ο φόνος του Στεφανή γίνεται στην πρώτη σελίδα του βιβλίου. Το βιβλίο είναι το προζύμι για να βγουν όλα αυτά τα καρβέλια που θα ταϊσουμε τον τηλεοπτικό κόσμο όλη τη χρονιά” σημείωσε.

Σασμός

Όσο γιατί “έφαγαν” τον Τάσο Νούσια τόσο νωρίς υπογράμμισε: “Η μεγάλη επιτυχία του παραγωγού μας είναι ότι κλείσαμε έναν πολύ σοβαρό ηθοποιό σε έναν ρόλο που η διάρκεια θα ήταν πολύ μικρή.

Έτσι ο κόσμος μην πιστεύοντας ή έχοντας συνηθίσει από άλλες σειρές ότι “καλά θα φάνε τον πρωταγωνιστή δεν γίνεται”, πετύχαμε αυτό το ενδιαφέρον, πετύχαμε μία πολυ καλή συνεργασία με τον Νούσια για μικρό  χρονικό διάστημα που έκανε τη διαφορά. Σίγουρα και εμέις αν ξέραμε το μέγεθος της επιτυχίας που είχε, θα τον σκοτώναμε μερικά επεισόδια αργότερα, αλλά αν δεν σκοτρωθεί δεν ξεκινά ο μίτος”.

Και πρόσθεσε: “Εγώ είμαι λίγο στεναχωρημένος γιατί το μεγάλο ποσοστό των ερωτήσεων είναι “ποιος το έκανε”. Για τον έρμο τον Στεφανή που πέθανε, δεν συζητήσαμε καθόλου. Γενικά ο κόσμος έχει τέτοια φόρτιση να βρει το ποιος είναι που ξεχνά το κομμάτι του φόνου. Αυτό που πιστεύω ότι είναι από τα συστατικά στοιχεία της επιτυχίας είναι ότι βιώνουμε αυτό το πένθος ρεαλιστικά. Ούτε υπερβολικά, αλλά ούτε και μη”.

Σασμός
Σασμός

Για τη Βασιλική, χήρα του Στεφανή είπε: “Η Βασιλική θα μας “εγκαταλείψει” σύμφωνα με το βιβλίο, τώρα πότε, δεν ξέρει κανείς”.

Αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν σημείωσε: “Είναι πρώιμο γιατί η τηλεόραση είναι ένα συνεχές γίγνεσθαι. Δεν έχουν βγει όλα τα προγράμματα στον αέρα, ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ μεγάλος, μπαίνουν καινούργια πράγματα και μετά τη σεζόν. Από εκεί και πέρα αν η αγάπη του κοινού συνεχιστεί, αυτό θα το σκεφτεί το κανάλι και η παραγωγή”.

Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος απαντά και στο καίριο ερώτημα για το πότε θα μάθουμε τον δολοφόνο του Στεφανή: “Μα είναι πολλοί οι δολοφόνοι. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα χυθεί πολύ αίμα. Το ένα φέρνει το άλλο”.

“Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα ζουν τον έρωτά του κατά διαστήματα” είπε για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι.

Σασμός
Αργυρώ και Αστέρης από τη σειρά “Σασμός”

Παράλληλα, ο σκηνοθέτης του “Σασμού” στέλνει μήνυμα και σημείωσε: “Αν μπορέσει αυτή η σειρά να δημιουργήσει ένα ρεύμα θετικό σ’ αυτόν τον τόπο της Κρήτης ειδικά αλλά και στην Ελλάδα να αφήσουμε τις διαφορές μας και να βρούμε αυτά που μας ενώνουν… Πραγματικά για όλους τους δημιουργούς της σειράς θα θέλαμε να δημιουργηθεί αυτή η θετική παράδοση και να στραφεί η κοινωνία προς μια τέτοια πορεία”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ