Σασμός: Χαμός στο Twitter με τον Στεφανή και τον Μαθιό – Η viral ατάκα για το… PIN

Ο Στεφανής και τον Μαθιός φαίνεται να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των γυναικών, καθώς ο “Σασμός” αρχίζει να γίνεται συνήθεια.

Το Twitter κάθε βράδυ ασχολείται με τις… πικάντικες λεπτομέρειες και τους έρωτες που αναπτύσσονται στη σειρά του Alpha.

Φυσικά και ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος ενσαρκώνει τον Αστέρη και ερωτεύεται με την Αργυρώ, αν και είναι αρραβωνιασμένος, δεν ξεφεύγει από το στόχαστρο των τηλεθεατών.

Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας  παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ξεσηκώσει αντιδράσεις.

 

Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε τον Στεφανή (Τάσο Νούσια), να αποκαλύπτεται, καθώς ο παράνομος δεσμός του με συγχωριανή έρχεται στο φως. Ο Στεφανής πάει στην καντίνα που διατηρεί η Άσπα με τον σύζυγό της.

Η Άσπα έχει παράνομη σχέση με τον Στεφανή Σταματάκη και γενικότερα ο γάμος της με τον Κώστα περνά μεγάλη κρίση. Όταν ο Κώστας τον στέλνει στην Άσπα, γιατί ο Στεφανής θέλει να πληρώσει με κάρτα, το ζευγάρι ερωτοτροπεί πίσω από την καντίνα.

Ενώ η ατάκα “Βάλε το pin – Έλα να στο βάλω” έγινε viral.

 

Το άγριο αυθεντικό τοπίο της Κρήτης, η μουσική της, οι άνθρωποι, οι παραδόσεις τους είναι μια σύγχρονη ζωντανή κοινωνία, αλλά ταυτόχρονα ένας κόσμος αυστηρός με κώδικες τιμής και ηθικής, όπου μετράει ακόμα ο λόγος, η μπέσα.

Σε αυτό το περιβάλλον, η  αξιοπρέπεια είναι πάνω ακόμα κι από την ίδια τη ζωή, οι αρχές και οι αξίες  είναι φανερές ακόμα και όταν υπάρχει αδικία και αυτοκαταστροφή. Πάνω από το εγώ μπαίνει αυτονόητα το εμείς, οι δεσμοί αίματος, η φιλία, η οικογένεια.

Κι αν κάποιος το ξεχάσει, υπάρχουν οι αυστηρές μαυροφορεμένες  μανάδες που υπενθυμίζουν  το χρέος του καθενός και του οπλίζουν το χέρι. Εδώ ακόμα και οι πιο  «κακοί» της  ιστορίας, έχουν έναν κώδικα ηθικής.

Οι χαρακτήρες της σειράς, μεγαλωμένοι σε αυτό το περιβάλλον, εκρηκτικοί, σιωπηλοί, σφαιρικοί, ολοκληρωμένοι, απρόβλεπτοι κάποιες φορές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας  με κριτήριο την τιμή και το χρέος.

Σασμός: Δείτε μερικά από τα tweets

 

Τι θα δούμε απόψε – Ένας αρραβώνας και ένας χωρισμός

Απόψε στο τέταρτο επεισόδιο θα δούμε να ξετυλίγεται το κουβάρι.

Η Αργυρώ προβαίνει σε μία απρόσμενη ανακάλυψη στο γραφείο της Στέλλας, ενώ ο Πέτρος χωρίζει τη Θοδώρα, έξαλλος με την κοροϊδία της.

Ένας άγριος τσακωμός της Στέλλας με τους γονείς της, οδηγεί στην ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον Αστέρη.

Άσπα και Θοδώρα ζητούν βοήθεια από την Αργυρώ, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Κάποιος θα ανακαλύψει το παράνομο ραντεβού του Στεφανή με την Άσπα, την ώρα που η Μαρίνα θα προσπαθήσει να προστατεύσει το γιο της από μπλεξίματα με το νόμο.

Η Θοδώρα παραμονεύει τον Πέτρο, γυρεύοντας εκδίκηση. Ο Αστέρης δίνει δαχτυλίδι στη Στέλλα, επισημοποιώντας τη σχέση τους, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, ωστόσο, θα τον φέρει αντιμέτωπο με κάτι που δεν περιμένει…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ