Σασμός: Ο “Μανόλης” μιλά για τον δολοφόνο του Στεφανή και το… μυστικό

Η σειρά “Σασμός” καθήλωσε από την πρώτη στιγμή τους τηλεθεατές ενώ στο χθεσινό επεισόδιο έγινε η μεγάλη αποκάλυψη που δεν είναι άλλη από τον δολοφόνο του Στεφανή. Ωστόσο η αποκάλυψη έγινε μόνο στους τηλεθεατές καθώς οι πρωταγωνιστές συνεχίζουν να μην γνωρίζουν.

«Για αρκετό καιρό το ποιος σκότωσε τον Στεφανή θα είναι ένα μυστικό που θα ξέρουμε μόνο ο Μανόλης και οι τηλεθεατές» σημείωσε ο Στρατής Χατζησταματίου που υποδύεται τον Μανόλη.  Μιλώντας στο Happy Day αποκαλύπτει τι μέλλει γενέσθαι από δω και στο εξής με τον ρόλο του.

«Ο Μανόλης είναι μεγαλωμένος σε ένα πολύ ασφυκτικό περιβάλλον, είναι μια καταπιεσμένη προσωπικότητα, οπότε ο φόβος είναι κάτι που τον ελέγχει και τον κινεί στα πράγματα.

Από την άλλη, εάν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μια αντίθετη δύναμη στον χαρακτήρα του, είναι αυτή η αδελφική αγάπη προς τον Νικηφόρο όπου, νιώθει, πως εάν αποκαλύψει το δολοφόνο που έχει δει, ή τον άνθρωπο που φοβάται ο Μανόλης, είναι σα να ορφανεύει τον Νικηφόρο για δεύτερη φορά. Αυτό είναι το τρομερό δίλημμα του Μανόλη» εξηγεί. Οπότε το ποιος σκότωσε τον Στεφανή «θα είναι, για αρκετό καιρό ένα μυστικό που θα ξέρουμε εγώ και οι τηλεθεατές» ανέφερε.

Σασμός: «Η Θοδώρα θα βλάψει τον Πετρή, χρησιμοποιώντας το μυστικό του Μανόλη»

Τι ρόλο θα παίξει η Θοδώρα στην έκβαση της ιστορίας σε σχέση με τη δολοφονία; «Η σχέση του Μανόλη με τη Θοδώρα είναι εντελώς συγκρουσιακή, μιλάμε για δύο πολύ αντίθετους χαρακτήρες» απαντά Στρατής Χατζησταματίου. «Κουβαλώντας ο Μανόλης αυτό το μυστικό και βλέποντας η Θοδώρα ότι έχει κάτι με το οποίο μπορεί να βλάψει τον Πετρή, θα το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή, προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό είναι σίγουρο».

Σασμός – Επεισόδιο 17: «Απρόβλεπτη συνάντηση της Αργυρώς  με τον Μαθιό»

Το σημείωμα της άγνωστης «Άρτζι» αναστατώνει την Καλλιόπη που σπεύδει να πιέσει τον γιο της να επιστρέψει στη Στέλλα πριν να είναι αργά. Ο Αστέρης, όμως, βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον έρωτά του για την Αργυρώ. Εκείνη από την άλλη,  έχει  μια απρόοπτη συνάντηση με το Μαθιό… Στο μεταξύ όσο η Τζένη προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Μαίρη για τον Άγη, αυτός συνεχίζει τον εκβιασμό σε βάρος της.

Τη στιγμή που η Μαρίνα δείχνει πια έτοιμη να αποδεχτεί πως έχει κάποια συναισθήματα για τον Αντώνη,  Αντώνης και Ντίνα έρχονται πολύ κοντά…. Την ίδια ώρα η αποκάλυψη του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς το άλλοθι του Κώστα καταρρέει.

Δείτε το sneak preview

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.