Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά για το «Ενώπιος Ενωπίω»

Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά στη ζώνη προβολής της σημείωσε χθες, Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω», που φιλοξένησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μια συνέντευξη που έκανε αίσθηση και συζητήθηκε.

Το «Ενώπιος Ενωπίω» προηγήθηκε του ανταγωνισμού, στο κοινό 18-54 στη ζώνη προβολής του, με ποσοστό 22,1% και 9,1 μονάδες διαφορά, ενώ  το παρακολούθησαν 1.783.800  τηλεθεατές στο σύνολο του κοινού,  έστω και για 1’.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εκπομπή κατέγραψε τα υψηλότερα ποσοστά στις γυναίκες, όπου σε επιμέρους κοινό η τηλεθέαση άγγιξε έως και το 29,4%, ενώ στους άνδρες τα ποσοστά έφτασαν μέχρι και το 25,5%.

Όσα αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “Ενώπιος Ενωπίω”

Ο χαρισματικός παρουσιαστής αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής διαδρομής και της ζωής του.

“Όλη μου η ζωή ήταν να προσέχω και να μην δίνω δικαίωμα” αναφέρει χαρακτηριστικά. Ενώ δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι “την “άκουσα” από την επιτυχία”.

“Έπασχα από ανηδονία, κάτι που ανακάλυψα όταν έκανα ψυχοθεραπεία. Ενώ έκανα έναν τεράστιο αγώνα να κατακτήσω κάτι, τη στιγμή που το κατακτούσα είχε τελειώσει για μένα. Αντί να το απολαύσω και να το χαρώ δεν καταλάβαινα τι ακριβώς ζούσα. Εγώ 17 χρονών μπήκα στην τηλεόραση, είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, όλη μου τη ζωή πρόσεχα και το παραμικρό να μην δώσω δικαίωμα. Ακόμα και τις περιόδους που λίγο ή πολύ την “άκουσα”” τόνισε.

“Σε μια ηλικία 30 ετών είχα 25 χιλιάδες άτομα κοντά μου σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Βίωνα έναν παροξυσμό. Δεν είχα δουλέψει τον εαυτό μου, δεν ήμουν έτοιμος για όλο αυτό και όταν τελείωσε αυτό το πάρτι, πήγα σπίτι και ήμουν μόνος, και λέω τώρα τι κάνεις; Οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σου είναι τραγικές και έτσι ζήτησα βοήθεια από ειδικό. Και για πολλά άλλα ψυχολογικά προβλήματα που έπρεπε να πετάξω από πάνω μου ευτυχώς πριν γίνω πατέρας” είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη “μάχη” να χάσει βάρος – Η περιπέτεια με τα χάπια

Στην προσπάθεια να χάσει βάρος αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στη συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι του πρότειναν να πάρει χάπια για να μπορέσει να αδυνατίσει, αλλά αποφάσισε να σταματήσει όταν είδε τις αλλαγές στη συμπεριφορά του.

“Η πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου έχει να κάνει με την προσπάθεια να χάσω κιλά. Είναι κάτι που με πονάει. Αποφάσισα να κάνω μια επέμβαση, βρέθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό και μου είπε θα με βοηθήσει και μου έδωσε ένα χάπι που θα μου κόψει την όρεξη. Το παίρνω και αλλάζει η ζωή μου, από τη μια πολύ θετικά γιατί σταματάω να τρώω και αρχίζω και χάνω κιλά, και από την άλλη είχα πάρα πολλά νεύρα” αποκάλυψε.

“Με αποκορύφωμα μια νύχτα, ενώ παίζαμε χαρτιά έγινα πολύ επιθετικός μέχρι να χτυπήσω έναν άνθρωπο, επικράτησε μια τρέλα, μαλώνω στο δρόμο, φτάνω στο ραδιόφωνο, γίνομαι επιθετικός ακόμη και με τη σύντροφο μου, δεν καταλάβαινε ότι είμαι εγώ.  Τότε βλέπει στις ενδείξεις του φαρμάκου ότι γράφει ότι υπάρχει περίπτωση να σας ανοίξει νευρώνες του εγκεφάλου σας που δεν τους ξέρατε, και εκεί παθαίνω σοκ. Το πέταξα και είπα δεν με ενδιαφέρει πλέον να χάσω κιλά” σημείωσε ο παρουσιαστής.

Δείτε το Α μέρος:

Αρναούτογλου: Αδίκησα σημαντικές γυναίκες της ζωής μου – Η “συγγνώμη” που ζήτησε

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχθηκε ότι αδίκησε σημαντικές γυναίκες στη ζωή του.

“Μέχρι τα 28 μεγαλώναμε όλοι εμείς με το πρότυπο του άνδρα, του αρσενικού, του πολύ βαρύ, όταν μεγαλώνεις έτσι κάνεις τεράστια λάθη, γιατί δεν βλέπεις την αλήθεια. Αδικείς ανθρώπους, και ζήτησα πολλά “συγγνώμη” από ανθρώπους που αδικούσα όχι γιατί το ήθελα, αλλά γιατί ήταν στο DNA μου να τους αδικώ” περιέγραψε.

“Μερίδες ανθρώπων που επειδή δεν ήταν τόσο άνδρες δεν ήταν του γούστου μου. Είχα μια συμπεριφορά σχεδόν απαξιωτική. Όταν το συνειδητοποιείς γυρνάς πίσω και ζητάς συγγνώμη. Τώρα κάνω μια τεράστια δουλειά, να βγάλω τον Γρηγόρη που δεν φταίει” πρόσθεσε,

“Αδίκησα γυναίκες που ίσως ήταν πολύ σημαντικές στη ζωή μου, αλλά δεν μπορούσα να τις εκτιμήσω. Υπήρχε μια θεωρία ότι κανείς δεν σε αγαπάει άρα δεν μπορείς και να δώσεις αγάπη. Ακόμα έχω τεράστιο θέμα πρέπει να κάνω πολύ δουλειά κάθε μέρα. Τώρα προσπαθώ να μάθω να ακούω γιατί δεν ήξερα να ακούω. Είναι πολύ δύσκολο νόμιζα ότι άκουγα, κουφός ήμουν, ζητάω συγγνώμη γιατί την εννοώ και δεν κατάλαβα τι είχα δίπλα μου” κατέληξε ο παρουσιαστής.

Δείτε το Β μέρος:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ