Ψυχοκόρες: Ποιος είναι ο Λούης που κατηγορεί τη Φρόσω για το φόνο του Θωμά;

Ο ηθοποιός κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη δραματική υπερπαραγωγή του Αντ1.

Νάντια Ρηγάτου

Ο Τάσος Δέδες, ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον Λούη, τον παραγιό της οικογένειας Νάτση στις «Ψυχοκόρες» θα μας απασχολήσει έντονα στα επόμενα επεισόδια αφού θα επιμένει ότι η Φρόσω σκότωσε τον Θωμά και θα τη διασύρει σε όλο το χωριό.

Ο ηθοποιός που εμφανίζεται πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά, σπούδασε και αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Εμπρός το 2011. Συνεργάστηκε με σκηνοθέτες όπως ο Δημήτρης Λάλος (Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια, Αντιγόνη, Η αρρώστια της νιότης), ο Δημήτρης Καρατζιάς (curing room) και ο Βασίλης Κουκαλάνι (συντεχνία του γέλιου).

Ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στο άθλημα του βόλεϊ και έχει πάθος με τα κρουστά και τα ντραμς. Έπαιξε στην ταινία μικρού μήκους «Καληνύχτα» του Θάνου Κερμίτση που απέσπασε βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε  πρόβες για το θεατρικό έργο «Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω» που ξεκινά στις 12 Απριλίου στο νέο θεατρικό χώρο της πόλης, στο PEKTIΦΙΕ.

Πρόκειται για την παράσταση της Φένιας Προβελεγγίου που είναι εμπνευσμένη από την τέταρτη πράξη του «Γλάρου» του Α. Τσέχωφ.

Λίγα λόγια για το έργο

Ένας θίασος , κάπου στην Αθήνα, την άνοιξη του 2024 , ετοιμάζεται να ανεβάσει τον «Γλάρο». Τι συμβαίνει όμως, όταν δυο εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα όλα μοιάζουν να πηγαίνουν στραβά; Πώς οι συντελεστές της παράστασης ταυτίζονται με τους ίδιους τους χαρακτήρες του Τσέχωφ;

Ο έρωτας, η απόρριψη και ο αποχωρισμός έχουν το ίδιο αντίκτυπο στη ζωή τους;

«Δεν υπάρχουν λεφτά για άλλο σκηνικό. Δεν έχω λεφτά. Ο Δημήτρης θα αργήσει . Η Λένα έχει κόβιντ . Η Νίνα που είναι; Βάλε και άλλους γλάρους, γλάρους γλάρους πολλούς γλάρους . Θυμάσαι που σκότωσες κάποτε ένα γλάρο;»

Τίποτα το συνταρακτικό, όλα έχουν ειπωθεί και θα ξανά ειπωθούν. Όλοι οι χαρακτήρες, σαν το Γλάρο, είναι ήδη πληγωμένοι. Ένα ακόμη θέμα για μικρό διήγημα .

Παίζουν: Νάστια Βραχάτη, Τάσος Δέδες, Κρίστελ Καπερώνη, Δήμητρα Μάζη, Δημήτρης Μπούρας, Ουσίκ Χανικιάν

Πρεμιέρα: 12 Απριλίου 2024

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο 21:15, Κυριακή 20:15

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ