Πρόταση… γάμου σε παίκτρια του Nomads – ΒΙΝΤΕΟ

Εκείνη στις Φιλιππίνες, εκείνος στην Ουγγαρία. Φαίνεται ότι η απόσταση που τους χωρίζει «φούντωσε» την αγάπη τους. Έτσι, στο νησί Παλαουάν όπου γυρίζεται το Nomads θα φτάσει μέχρι και δαχτυλίδι αρραβώνων, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Espresso.

Σήμερα το βράδυ, λοιπόν, μια πρόταση γάμου θα γίνει μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών του reality επιβίωσης και θα έχει ως αποδέκτρια μία από τις αθλήτριες της ομάδας «Ωκεανοί». Ο λόγος για την Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Η αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης θα δεχτεί απόψε πρόταση γάμου από την αγαπημένο της, τον πολίστα Αγγελο Βλαχόπουλο, ο οποίος μένει μόνιμα στην Ουγγαρία, καθώς αγωνίζεται με την ομάδα Εγκερ. Ο Βλαχόπουλος έχει παίξει πόλο με τα χρώματα του Ολυμπιακού αλλά και με της Εθνικής ομάδας, σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Η Ευαγγελία και ο Αγγελος είναι μαζί από το καλοκαίρι, δίχως να κρύβουν τον έρωτά τους. Απεναντίας, στον λογαριασμό της νεαρής αθλήτριας στο Instagram υπάρχουν αρκετές κοινές φωτογραφίες τους, ακόμη και στιγμιότυπα με αγκαλιές και φιλιά. Μάλιστα, η Ευαγγελία είχε επισκεφτεί τον Αγγελο στην Ουγγαρία και είχαν κάνει μαζί μίνι διακοπές, επισκεπτόμενοι πολλές ρομαντικές τοποθεσίες της χώρας, όπως λίμνες, πύργους και κάστρα.

Η παίκτρια των «Ωκεανών», που έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, άρχισε τη συγχρονισμένη κολύμβηση σε ηλικία 7 ετών και είναι μέλος της Εθνικής ομάδας από το 2007. Στα 18 της χρόνια συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση.

Η συμμετοχή της στο «Nomads» έχει εκτοξεύσει τις… μετοχές της στα ύψη, καθώς όλοι μιλούν για την εξωτική ομορφιά της και το πείσμα της, ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Σήμερα το βράδυ, λοιπόν, η Ευαγγελία θα παραλάβει δαχτυλίδι. Το μόνο που περιμένουμε πλέον είναι να ακούσουμε την απάντησή της. Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ