Πρεμιέρα για τη σειρά “Justified”

Πρεμιέρα για τη σειρά “Justified”

 

Το αμερικανικό σίριαλ “Justified”, που βραβεύτηκε ως η  “Καλύτερη τηλεοπτική σειρά της χρονιάς” για του 2012 έρχεται στις οθόνες σας την Τρίτη 4 Ιουνίου.

Το δελτίο Τύπου του Mega αναφέρει:

” Την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 23:40 κάνει πρεμιέρα στο Mega η βραβευμένη αμερικανική σειρά «Justified».

Πρόκειται για μια μεταμοντέρνα εκδοχή γουέστερν με στοιχεία αστυνομικής περιπέτειας. Βραβεύτηκε ως η «Καλύτερη τηλεοπτική σειρά της χρονιάς» το 2012 από το American Film Institute. Ακόμη, ήταν υποψήφια για ΕΜΜΥ καλλιτεχνικής διεύθυνσης, μουσικού θέματος σειράς, Α’ ανδρικού ρόλου σε σειρά για τον Τίμοθι Όλιφαντ και Β’ ανδρικού ρόλου για τον Γουόλτον Γκόγκινς, ενώ κέρδισε 2 βραβεία ΕΜΜΥ έκτακτης ανδρικής και γυναικείας συμμετοχής σε σειρά.

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από ένα διήγημα του Αμερικανού συγγραφέα ‘Ελμορ Λέοναρντ («Jackie Brown», «Get shorty», «Out of sight») που θεωρείται μετρ των ιστοριών του υποκόσμου.

 

Η υπόθεση:

Ο γοητευτικός Ρέιλαν Γκίβενς είναι ένας σκληροτράχηλος ομοσπονδιακός αστυνομικός που μοιάζει να βγήκε από παλιές ταινίες γουέστερν. Συνηθίζει να χρησιμοποιεί ανορθόδοξους τρόπους προκειμένου να επιβάλει το νόμο και γι’ αυτό έρχεται συχνά αντιμέτωπος με τους ανωτέρους του. Όταν πυροβολεί και σκοτώνει σε κοινή θέα έναν σεσημασμένο κακοποιό, αναγκάζεται να δεχτεί κυρώσεις και «εξορίζεται» στον τόπο όπου δεν ήθελε ποτέ να ξαναγυρίσει: το παρελθόν του.

Η μετάθεση από το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι στο υποβαθμισμένο Κεντάκι, το μέρος όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, θα τον φέρει αντιμέτωπο με όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος: την πρώην του σύζυγο Ουινόνα, μια παλιά γνώριμη, την όμορφη Άβα, τον πατέρα του, Άρλο, ο οποίος ήταν μπλεγμένος με εμπόριο ναρκωτικών, καθώς και τον παιδικό του φίλο Μπόιντ, που κάποτε του είχε σώσει τη ζωή αλλά τώρα έχει εξελιχθεί σε ψυχοπαθή αρχηγό μιας συμμορίας νεοναζιστών.

Παίζουν: Τίμοθυ Όλιφαντ (Ρέιλαν Γκίβενς), Τζοέλ Κάρτερ (Άβα Κράουντερ), Ουόλτον Γκόγκινς (Μπόϊντ Κράουντερ), Νάταλι Ζέα (Ουινόνα Χόκινς)”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ