Πρεμιέρα απόψε για το “The Masked Singer” – Ο Σάκης Ρουβάς και οι κριτές-ντετέκτιβ

Το “The Masked Singer” με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά κάνει απόψε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Κάθε εβδομάδα, προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους θα τραγουδούν έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, αφού θα είναι μεταμφιεσμένοι, φορώντας ένα περίτεχνο κοστούμι – χαρακτήρα και κανείς δεν θα ξέρει ποιοι είναι!

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους Νίκο Μουτσινά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρή Μαραντίνη, οι οποίοι είναι έτοιμοι να διασκεδάσουν με τον νέο τους ρόλο, αυτόν του….ντετέκτιβ, αφού αναλαμβάνουν την πιο περίπλοκη υπόθεση εξιχνίασης στην ελληνική showbiz: να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα!

Σε μια μυστική αποστολή, οι συμμετέχοντες διάσημοι, θα δίνουν με αλλοιωμένη φωνή πληροφορίες και στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους. Κάθε εβδομάδα θα φέρνει και μια αποκάλυψη.

Το σόου «The Masked Singer» προβάλλεται ήδη σε 53 χώρες κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης των τελευταίων ετών. Το 2020 ήταν το Νο1 τηλεοπτικό πρόγραμμα σε ΗΠΑ, Ουγγαρία και Νορβηγία ενώ την ίδια χρονιά ήταν το Νο1 ψυχαγωγικό σόου σε Βέλγιο, Καναδά, Εσθονία, Φινλανδία, Ισραήλ, Κουβέιτ, Λετονία και Ρωσία.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του «The Masked Singer» και η παραγωγή είναι της Acun Medya.

Δείτε το τρέιλερ: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ