ΦΩΤΟ-Στη συνέντευξη Τύπου του “The Voice”

ΦΩΤΟ-Στη συνέντευξη Τύπου του “The Voice”

Ρεπορτάζ: Φράνσις Γιατζόγλου

Με αφορμή την έναρξη των LIVE του “Τhe Voice” δόθηκε συνέντευξη Τύπου όπου ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας και οι 4 coaches, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος και Μιχάλης Κουινέλης μίλησαν για το σόου. Το enikos.gr ήταν εκεί!

Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος και η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο ξενοδοχείο Hilton.

Οι τέσσερις coaches του “The Voice” Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος και Μιχάλης Κουινέλης υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους και μίλησαν για το σόου.

 

 

 

Πρώτη μίλησε η Δέσποινα Βανδή, η οποία τόνισε ότι μεγάλο ρόλο στην απόφασή της να είναι στο “The Voice” ήταν η παρουσία του Αντώνη Ρέμου με τον οποίο, όπως ανέφερε η ίδια, είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Η τραγουδίστρια επίσης ζήτησε από τους δημοσιογράφους να αντιμετωπίζουν το παχινίδι με σοβαρότητα, αλλα και χαλαρότητα. “Να αντιμετωπίζετε το σόου στις σωστές του διαστάσεις” σημείωσε.

 

 

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία αποκάλυψε ότι το τηλεφώνημα του Γιάννη Λάτσιου ήταν έκπληξη για εκείνη. “Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα όταν ήμουν στην Καστοριά” και συμπλήρωσε τότε ο Γιάννης Λάτσιος: “Της ζήτησα να βγούμε”.

 

 

Ο Μιχάλης Κουινέλης φανερά τρακαρισμένος και αγχωμένος δήλωσε ότι δεν περίμενε με τίποτα να δεχτεί μια τέτοια πρόταση από τον Γιάννη Λάτσιο. Και αυτός με την σειρά του αποκάλυψε ότι γνωρίστηκε με τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 στα γενέθλια της Έλενας Παπαρίζου και με χιουμοριστική διάθεση είπε ότι από τότε ο Γιάννης Λάτσιος ήξερε ότι ήταν ο ιδανικός για το συγκεκριμένο σόου. Τέλος σχολίασε για τους υπόλοιπους 3 coaches: “Είναι πραγματικά κοντά μου και τους ευχαριστώ, γιατί δεν έχω εμπειρία από την τηλεόραση”.

 

 

 

Ο Αντώνης Ρέμος δεν θέλησε να πει πολλά, παρά μόνο ότι νιώθει λες και βιώνει μια δεύτερη εφηβεία. “Επιστροφή στα θρανία και εμείς οι τρεις είμαστε πίσω στην γαλαρία με την Δέσποινα απουσιολόγο” σημείωσε χαρακτηριστικά. “Μέσα από το “Τhe Voice” γινόμαστε παιδιά” ανέφερε.

 

 

Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε με χιούμορ: “Εμένα δεν με πήρε τηλέφωνο ο Λάτσιος, γιατί αυτοπροτάθηκα για το σόου”. “Με τιμά η εμπιστοσύνη του σταθμού στο πρόσωπό μου” σχολίασε και στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Ο γάμος μου είναι “Το Πρωινό” και το “The Voice” η παράλληλη παράνομη σχέση με όλα της τα πάθη”. Τέλος ο παρουσιαστής αναφερόμενος στις ίντριγκες και στα σενάρια περί στημένου παιχνιδιού τόνισε: “Aυτά είναι υπερβολές και κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας”.

 

 

Τελευταίος μίλησε ο V Reporter Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος δήλωσε: “Έβαλα λυτούς και δεμένους για να έχω αυτή τη θέση στο σόου. Το “The Voice” ήταν το όνειρό μου”.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ