Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες “φωτιά” για τη μάνα των παιδιών – “Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο”

Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας και επικοινώνησε με την εκπομπή, κατήγγειλε ακραίες συμπεριφορές της μητέρας στην προηγούμενη σχέση της.

“Θέλω να σας μεταφέρω τα όσα ακραία βίωσαν συγγενικά μου πρόσωπα με τη μητέρα των παιδιών από την Πάτρα. Πριν τον τωρινό της σύζυγο είχε γνωρίσει το γιό τους, ο οποίος τότε ασχολούταν με το ποδόσφαιρο. Θα ήταν 20-21 χρονών. Εγώ ανήκω στα σώματα ασφαλείας, αυτά όμως που συνέβησαν τότε είναι βγαλμένα από ταινία. Για να είναι μαζί του η γυναίκα αυτή έλεγε πολλά ψέματα, έλεγε ότι πεθαίνει, ότι έχει καρκίνο και θέλει τη στοργή και την αγάπη του για όσο καιρό της μένει.  Μετά ισχυρίστηκε ότι έχει κάποιο γονιδιακό πρόβλημα, ύστερα είπε ότι αν την αφήσει θα αυτοκτονήσει, μας ανακάτεψε όλους. Αυτά τα έλεγε και σε μένα, είχε μεγάλη πειθώ. Είμαστε στη διάθεση των αρχών για να καταθέσουμε όλες τις λεπτομέρειες που πιστέψτε με προκαλούν ανατριχίλα¨ είπε ο σημαντικός μάρτυρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δεύτερη μαρτυρία “φωτιά”

Μία ακόμα μαρτυρία – «φωτιά» έφτασε στην εκπομπή για το θρίλερ των τριών παιδιών στην Πάτρα.
“Όταν το παιδί έβλεπε εμάς (επιστήμονες) έδειχνε ευτυχισμένο, γελούσε, όταν βρισκόταν με την οικογένεια του άλλαζε, έδειχνε φοβισμένο” λέει η μάρτυρας
“Οι μελανιές στο χέρι της Τζωρτζίνας έγιναν αλλιώς καταλαβαίνετε τι εννοώ. Το δεύτερο πρόσωπο με ρωτάει αν μίλησα στη Νικολούλη. Όταν ένα παιδί πνίγεται τρέχεις να το βοηθήσεις όχι να το κοιτάζεις με απάθεια” είπε η μάρτυρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το θρίλερ της Πάτρας θα μπει στην τελική ευθεία

Η διερεύνηση των συνθηκών θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα από τις διωκτικές και κυρίως τις ιατροδικαστικές Αρχές, φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία.

Παππούς κοριτσιών: Η αλήθεια να βγει από τις αρμόδιες αρχές

Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο παππούς των τριών κοριτσιών υποστήριξε ότι θα έπρεπε να τους σεβαστεί ο κόσμος.

«Τη ζωή μας την έχουμε κάνει σινερομάτζο» τόνισε, επαναλαμβάνοντας ότι θέλει να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια από τις αρμόδιες Αρχές, και όχι από τους τηλεδικαστές.

«Θα έδινα και την ψυχή μου για να μην λένε την κόρη μου φόνισσα. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το παιδί μου» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ