Ολική ανανέωση υψηλού ρίσκου έρχεται στον Alpha – Τα σενάρια που εξετάζονται

Σε ολική ανανέωση οδηγείται ο Alpha την προσεχή σεζόν όσον αφορά την prime time, καθώς αρκετές από τις σειρές μυθοπλασίας που μεταδίδει πλησιάζουν στην οριστική αυλαία, με βάση την Realnews.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τίτλους τέλους αναμένεται να ρίξει τον Ιούνιο ο «Παράδεισος των κυριών», που κάλυψε επί δύο σεζόν το slot των 20:00, ενώ σε φινάλε οδεύει και το «Προξενιό της Ιουλίας», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη.

Την ίδια στιγμή, επανεξετάζεται πλέον το σενάριο για «Σασμό 4», καθώς η αναμέτρηση με τα ριάλιτι ανέδειξε σημάδια κόπωσης της σειράς, με την οποία ο Alpha «καθάριζε» τη μάχη της prime time τα τελευταία τρία χρόνια. Στο κανάλι της Κάντζας υπάρχουν φωνές που τάσσονται υπέρ της ολοκλήρωσης του «Σασμού» τον Ιούνιο, ωστόσο, με βάση άλλες πηγές, ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει, οι συζητήσεις του σταθμού με την JK Productions συνεχίζονται, ενώ και οι ηθοποιοί δεν έχουν αποδεσμευτεί από το «άρμα» του «Σασμού».

Αν τελικά αποφασιστεί να ρίξει αυλαία τον Ιούνιο η δημοφιλής σειρά, ο Alpha θα βρεθεί αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο ολικής ανανέωσης στην «καρδιά» της prime time από τις 20:00 έως τις 22:30, κάτι που προκαλεί έντονο προβληματισμό, καθώς το λανσάρισμα νέου προγράμματος με αποκλειστικά καινούργιες προτάσεις συνοδεύεται από πολύ υψηλό ρίσκο.

Με το βλέμμα στην επόμενη σεζόν, ήδη αναζητούνται νέα projects μυθοπλασίας, με το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη «Εξομολόγηση» να βρίσκεται πάνω στο τραπέζι, ενώ προχωρά και η νέα κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου. Παράλληλα, συνεχίζονται οι συζητήσεις για επαναφορά της σειράς «Ο γιατρός», με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, και για δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς «Φόνοι στο καμπαναριό».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ