«Οι Πανθέοι»: Οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς συστήνονται στο τηλεοπτικό κοινό – ΒΙΝΤΕΟ

«Οι Πανθέοι», η θρυλική σειρά, η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα και ακαδημαϊκού, Τάσου Αθανασιάδη, επιστρέφει μετά από 47 χρόνια στην τηλεόραση, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

«Οι Πανθέοι» προβλήθηκαν για πρώτη φορά στην ΕΡΤ, την περίοδο 1977-1979 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η θρυλική σειρά εντάσσεται στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, σε σύγχρονη παραγωγή υψηλών προδιαγραφών και υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Το μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη, στο οποίο βασίζεται η πολυαναμενόμενη παραγωγή, εξιστορεί τις περιπέτειες των «Πανθέων», μιας μεγαλοαστικής οικογένειας, κατά τα πρώτα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Πρόσφατα, ο ΣΚΑΪ έδωσε στη δημοσιότητα νέα video, μέσα από τα οποία οι πρωταγωνιστές της σειράς, συστήνονται στο τηλεοπτικό κοινό και μιλούν για τους χαρακτήρες που υποδύονται.

Κάτια Δανδουλάκη – Χρυσοστόμη Πανθέου

«Είμαι η Κάτια Δανδουλάκη, έπαιξα στους Πανθέους το 1977. Τότε είχα το ρόλο της Μάρμως, μιας νέας γυναίκας που μπαίνει στο εχθρικό περιβάλλον ενός μεγαλοαστικού σπιτιού. Ως σύζυγος του γιατρού, Ανδρέα Πανθέου. Και τι τράβηξε κοντά του… τα λεφτά του, τα λεφτά μας, μπήκε στο σπίτι μας για το διαλύσει. Εγώ τον προειδοποίησα: “Ανδρέα θα σε καταστρέψει, σαν αδερφή σου στο λέω”. Είμαι η Χρυσοστόμη Πανθέου», λέει η σπουδαία ηθοποιός, για το νέο ρόλο της, στη θρυλική σειρά.

Αιμίλιος Χειλάκης – Ανδρέας Πανθέος

«Είμαι ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο ηθοποιός που είναι νομίζω ευτυχισμένος άνθρωπος. Παίζει, μπορείς να μείνεις ευτυχισμένος άμα η δουλειά σου είναι να παίζεις; Δεν σώζουμε ζωές, δεν είμαστε γιατροί. Ο γιατρός είναι άλλο, είναι ηθική, είναι πίστη στον Θεό και στον άνθρωπο. “Εγώ πιστεύω σε σένα Μάρμω και θα σε περιμένω όσο χρειαστεί”. Είμαι ο γιατρός, Ανδρέας Πανθέος», λέει ο Αιμίλιος Χειλάκης για το ρόλο του στους Πανθέους.

Μελία Κράιλινγκ – Μάρμω Πανθέου

«Είμαι η Μελία Κράιλινγκ. Στους Πανθέους υποδύομαι μια παντρεμένη γυναίκα που παρασύρεται από το πάθος.Χρησιμοποιώ την λέξη υποδύομαι, γιατί δεν μου αρέσει η λέξη υποκρίνομαι. Ποτέ δεν υποκρίθηκα, ποτέ δεν είπα ψέματα, ήταν όλο αληθινό. “Κίτσο, σου μιλάω, κοίταξε με”. Είμαι η Μάρμω Πανθέου», λέει η ηθοποιός Μελία Κράιλινγκ για το νέο της ρόλο.

Μιχάλης Σαράντης – Κίτσος Γαλάτης

«Είμαι ο Μιχάλης Σαράντης. Ο ρόλος μου είναι κάτι σαν καταλύτης, ένας νεαρός μποέμ ζωγράφος που ερωτεύεται μια συνομήλικη του. Απλά τυχαίνει να είναι γυναίκα του θείου του, αλλά είναι πάνω απ’ τις δυνάμεις του. Γι’ αυτό δεν υποχωρεί ούτε βήμα πίσω, ούτε χιλιοστό αν αυτό με έκανε “να μην μυρίζω το άρωμά σου. Μόνο όταν είμαι δίπλα σου ξέρω ποιος είμαι”. Είμαι ο Κίτσος Γαλάτης», λέει ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης για τον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά.

Σε σενάριο της Γιάννας Κανελλοπούλου και του Άγγελου Χασάπογλου και σε σκηνοθεσία του Σπύρου Μιχαλόπουλου, «Οι Πανθέοι» έρχονται τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ και υπόσχονται να κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ