Ο Τζιμ Κάρεϊ δεν θα επαναλάβει τον ρόλο του στο «Grinch 2» παρά τις φήμες

Ο Τζιμ Κάρεϊ δεν έχει σχέδια να κάνει άλλη μια ταινία «Grinch». Παρά την αναφορά από το Giant Freaking Robot ότι ο 61χρονος ηθοποιός επρόκειτο να επιστρέψει στην “Universal Pictures για το “The Grinch 2”, παίζοντας ξανά την πιο διάσημη και κακοδιάθετη δημιουργία του Dr. Seuss, ένας εκπρόσωπος του ηθοποιού επιβεβαίωσε ότι οι φήμες ήταν ψευδείς.

«Δεν είναι αλήθεια πως ο Τζιμ θα κάνει ξανά τον Γκριντς σε ένα σίκουελ του «The Grinch», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κάρεϊ στο People .

Ο πρωταγωνιστής του “Ace Ventura: Pet Detective” ανέλαβε τον ρόλο του γκρινιάρη πράσινου χαρακτήρα στην κινηματογραφική μεταφορά του 2000 του  βιβλίου του Δρ. Seuss του 1957 σε σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ με τίτλο “How the Grinch Stole Christmas”.

Στην ταινία πρωταγωνίστησαν οι Taylor Momsen, Jeffrey Tambor, Christine Baranski, Molly Shannon και Anthony Hopkins και εμφανίστηκαν ο Howard και η κόρη του Bryce Dallas Howard.

Το «How the Grinch Stole Christmas» έγινε μια από τις μεγαλύτερες εγχώριες και παγκόσμιες επιτυχίες του Κάρεϊ και του Howard μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με το Forbes, είχε εισπράξεις 260 εκατομμυρίων δολαρίων στην εγχώρια αγορά και 345 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Ανεξάρτητα από την επιτυχία της ταινίας, ο Τζιμ Κάρεϊ είναι απίθανο να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη για κάποιο έργο. Ο σταρ ανακοίνωσε το 2022 ότι αποσύρεται από την υποκριτική αφού έγινε ένας από τους πιο γνωστούς κωμικούς ηθοποιούς στο Χόλιγουντ.

«Ναι, αποσύρομαι»,  είπε ο ηθοποιός στο Access Hollywood το 2022. «Μου αρέσει πολύ η ήσυχη ζωή μου και μου αρέσει πολύ να βάζω μπογιές σε καμβά, και αγαπώ πραγματικά την πνευματική μου ζωή, και νιώθω ότι — και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην ακούσεις ποτέ άλλη διασημότητα να λέει όσο υπάρχει χρόνος – έχω κάνει αρκετά», πρόσθεσε. «Έχω κάνει αρκετά. Είναι αρκετά».

Ο Κάρεϊ, ωστόσο, σημείωσε ότι ο σωστός ρόλος θα μπορούσε να τον επαναφέρει στο προσκήνιο.

«Εξαρτάται», εξήγησε στο Access Hollywood. «Αν οι άγγελοι φέρουν κάποιο είδος σεναρίου που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι, που μου λέει ότι θα είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να το δουν, μπορεί να συνεχίσω τον δρόμο. Αλλά κάνω ένα διάλειμμα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ