Ο Πρώτος από εμάς: Ο Αλέξης δηλώνει την παραίτησή του στον Φίλιππο

Η δραματική κομεντί «Ο Πρώτος από εμάς» έρχεται απόψε στις 22:30, στον ΑΝΤ1, με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές. Ο Φίλιππος με τον Αλέξη εξακολουθούν να είναι τσακωμένοι. Ο Αλέξης δεν αντέχει άλλο να τον παραμελεί και ενημερώνει τον Φίλιππο για την παραίτησή του.

Ο Νικόλας εκμυστηρεύεται τον έρωτά του στη Χαρά αλλά η αντίδρασή της είναι αναπάντεχη… Η Έλενα εξομολογείται κάτι στον Δάνη που θα τον κάνει να απομακρυνθεί από κοντά της. Πίνει για να ξεχάσει τον πόνο της και γίνεται η αιτία να μάθει η Σοφία το μυστικό της Κάτιας για το παιδί που περιμένει από τον Άλκη.

Η Σοφία θυμώνει με τις φίλες της που δεν είχαν μοιραστεί μαζί της, τόσο καιρό, αυτό το μυστικό. Ο Έβαν φεύγει για δουλειά στη Γερμανία. Η Κάτια μένει στο σπίτι μόνη της και μία αιμορραγία θα την αναστατώσει. Ο Άλκης συνοδεύει την Κάτια στη γυναικολόγο της και περιμένει κι εκείνος με αγωνία να μάθει αν το παιδί τους είναι καλά…

Δείτε Sneak preview του 21ου επεισοδίου

Δείτε το trailer

«Ο Πρώτος από εμάς» – Απόψε και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α

Στον ρόλο του Έβαν ο Κώστας Φαλελάκης
Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS
Η σειρά είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς “The First of Us” της Paramount Pictures International.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ