Ο Πρώτος από εμάς: Η Σοφία έρχεται κοντά με τον Νώντα αλλά νιώθει ενοχές

Η δραματική κομεντί «Ο Πρώτος από εμάς» έρχεται απόψε, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, στις 22:30, στον ΑΝΤ1 με ένα νέο συγκινητικό επεισόδιο. Λίγο πριν ο Άλκης μπει στο χειρουργείο, όλοι οι φίλοι, ενωμένοι, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το δυσάρεστο αυτό γεγονός αλλά και όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν στις ζωές τους.

Η έκπληξη της Έλσας φέρνει την παρέα ακόμη πιο κοντά, στο τελευταίο βράδυ πριν την επέμβαση του Άλκη. Η Έλενα ξεσπάει με θυμό στον Νικόλα, αλλά ενόψει της εγχείρησης αποφασίζουν να κάνουν ανακωχή. Ο Έβαν ζητάει από τον Άλκη να παίξουν με ίσους όρους, ενώ η Σοφία ενδίδει σε κάτι εντελώς απαγορευμένο για εκείνη.

Ο Φίλιππος μιλάει για πρώτη φορά στη Χριστίνα με απόλυτη ειλικρίνεια. Ο Άλκης ζητά από τη Θάλεια να προσέχει την Έλσα, ενώ παροτρύνει την Κάτια να συνεχίσει τη ζωή της, χωρίς αυτόν. Λίγο πριν μπει ο Άλκης στο χειρουργείο και μπροστά στον φόβο του θανάτου, θα έρθει αντιμέτωπος με μια μεγάλη συμφιλίωση.

Δείτε Sneak preview του 8ου επεισοδίου

Δείτε το trailer

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α

Στον ρόλο του ΄Εβαν ο Κώστας Φαλελάκης

Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS
Η σειρά είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς “The First of Us” της Paramount Pictures International

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ