Ο Πρώτος από εμάς: Η Δήμητρα αποκαλύπτει στον Άλκη κάτι από το παρελθόν που θα τον ξαφνιάσει

Η Δήμητρα, μετά από πολλά χρονιά που έχει να συναντήσει τον Άλκη, θα του αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που την οδήγησε στο παρελθόν να διακόψει ξαφνικά κάθε επικοινωνία μαζί του. Η δραματική κομεντί «Ο Πρώτος από εμάς» έρχεται απόψε στις 22:30, στον ΑΝΤ1, με ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο!

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Ο Κοσμάς είναι πολύ ευτυχισμένος με τη νέα του δουλειά. Η Σοφία τον συγχαίρει και ξαφνιάζεται, όταν εκείνος της δίνει την πρώτη του επιταγή για να ξεχρεώσει τον Νικόλα. Η Έλσα δυσκολεύεται με τη σχέση της, καθώς, όσο περνάει ο καιρός ο Άλκης αντιπαθεί όλο και πιο πολύ τον Μάριο. Ο Έβαν είναι πλέον με νάρθηκα στο χέρι και υποστηρίζει πως ο Νικόλας τον χτύπησε επίτηδες. Θα καταφέρει να στρέψει την Κάτια εναντίον των φίλων της και να την κρατήσει στο σπίτι τους; Η Δήμητρα επισκέπτεται τον Άλκη στο σπίτι του και πέφτει πάνω στην Κάτια, η οποία δείχνει να «πνίγεται» από ζήλια.

Δείτε Sneak preview του αποψινού επεισοδίου

Δείτε το trailer

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α

Στον ρόλο του Έβαν ο Κώστας Φαλελάκης
Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS
Η σειρά είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς “The First of Us” της Paramount Pictures International.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ