Ο Πρώτος από εμάς: Δυσάρεστα νέα για την υγεία του Άλκη – Η Κάτια βρίσκεται σε αδιέξοδο

Λίγοι μήνες ζωής απομένουν στον Άλκη, σύμφωνα με τη γιατρό του, και οι φίλοι του, σοκαρισμένοι, δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν την κατάσταση. Θα αποκαλύψουν τελικά στον Άλκη τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του; «Ο Πρώτος από εμάς» έρχεται απόψε, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στις 22:30, στον ΑΝΤ1, με ένα νέο επεισόδιο που θα μας συγκινήσει!

Τι θα δούμε απόψε

Ο Κοσμάς εκτιμάει τον Νώντα και τον θεωρεί φίλο του πια. Δεν γνωρίζει όμως πως η Σοφία και εκείνος έρχονται όλο και πιο κοντά ερωτικά. Η Μαργαρίτα δέχεται το φλερτ του Στέφανου και αυτό τη βάζει σε σκέψεις. Σύμφωνα με την Αθηνά, απομένουν λίγοι μήνες ζωής ακόμα στον Άλκη. Ο Άλκης νιώθει πια πιο αδύναμος από ποτέ και παρακαλεί την Κάτια να συνεχίσει τη ζωή της, να παντρευτεί τον Έβαν αφού εκείνος θα πεθάνει και μάλιστα σύντομα. Η Κάτια βρίσκεται σε αδιέξοδο, είναι ερωτευμένη με τον Άλκη αλλά δεν υπάρχει χρόνος να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να ακολουθήσει την καρδιά της.

Η Χριστίνα φτάνει με τον δικηγόρο της στο γραφείο του Φίλιππου και του ζητά να υπογράψουν το διαζύγιο. Ο Έβαν ετοιμάζει μπάτσελορ πάρτι και καλεί τον Άλκη και τους άντρες της παρέας με απώτερο σκοπό να δείξει, στον Άλκη, πως αυτός έχει το πάνω χέρι και πως η Κάτια είναι δική του. Η Κάτια κάνει το δικό της μπατσελορέτ στο σπίτι της Σοφίας και πολύ γρήγορα η χαρά που θα έπρεπε να έχει για τον γάμο της, θα μετατραπεί σε λύπη…

Δείτε Sneak preview του 10ου επεισοδίου

Δείτε το trailer

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α

Στον ρόλο του ΄Εβαν ο Κώστας Φαλελάκης
Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS
Η σειρά είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς “The First of Us” της Paramount Pictures International

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ