Ο Όρκος: Ο Φίλιππος επιστρέφει αποφασισμένος να «καθαρίσει» το όνομά του

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Ο όρκος ΙΙ», η οποία μεταδίδεται την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο Φίλιππος έρχεται στην Αθήνα αποφασισμένος να πάρει και πάλι τη ζωή στα χέρια του. Συναντά τους φίλους τους και μαζί πιάνουν από την αρχή τον μίτο της υπόθεσής του, ανακαλύπτοντας πολύτιμα στοιχεία.

Τι θα δούμε απόψε Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45

Ύστερα από τέσσερα χρόνια, ο Φίλιππος επιστρέφει στην Αθήνα επιλέγοντας ένα εγκαταλελειμμένο «νεκροταφείο τρένων» ως καταφύγιό του. Οι ζωές του Ραφαήλ, της Θάλειας και της Μαριτίνας έχουν αλλάξει ριζικά. Τη στιγμή που η Σύλβια τονίζει στον Φίλιππο ότι πρέπει να ζει στη σκιά, ένα επείγον ιατρικό περιστατικό φτάνει στο νοσοκομείο του «Αγίου Συμεών» και προδίδει την επιστροφή του στους πρώην συναδέλφους του και όχι μόνο!

Τι θα δούμε αύριο Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45

Με αφορμή την έναρξη της νέας πτέρυγας μεταμόσχευσης νεφρού στον «Άγιο Συμεών», η  Γαλάτεια κάνει μια ομιλία στο νοσοκομείο, η οποία προβληματίζει τον Φίλιππο. Μέσω της εκπομπής της, η Θάλεια οδηγείται έξω από μια χαρτοπαικτική λέσχη όπου μαζί με τον Φίλιππο και τον Ραφαήλ ανακαλύπτουν τον λόγο πίσω από την εμπλοκή ενός προσώπου-κλειδί στην υπόθεση…

«Ο όρκος ΙΙ», η δραματική σειρά σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, που μας καθήλωσε στον πρώτο κύκλο επεισοδίων και ήταν υποψήφια για τα βραβεία Καλύτερης Σειράς και Καλύτερης Σκηνοθεσίας στα Seoul International Drama Awards 2023, μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:45, με καινούργια επεισόδια, γεμάτα περιπέτεια και αγωνία.

Η ιστορία…
Όλα άρχισαν όταν ο χειρουργός Φίλιππος Ραζής βρήκε έξω από το νοσοκομείο ένα άρρωστο δωδεκάχρονo Ρομά κορίτσι. Χειρουργώντας το συνειδητοποίησε ότι της έλειπε ο ένας νεφρός. Τελικά, το κορίτσι πέθανε και κανείς δεν το αναζήτησε.  

Ο Φίλιππος, ψάχνοντας να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από τον θάνατο της μικρής Ρομά, ανακάλυψε μια σπείρα εμπορίας οργάνων. Η προσπάθειά του, όμως, να οδηγήσει τη σπείρα στη φυλακή τον κατέστησε θύμα ενός σατανικού σχεδίου που τον έστειλε στη φυλακή. 

Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε τον Φίλιππο Ραζή στη φυλακή να δίνει καθημερινή μάχη επιβίωσης. Η εντολή ήταν σαφής: να τον σκοτώσουν. Όμως, δεν τα κατάφεραν. Ο ακέραιος χαρακτήρας του και οι ιατρικές του γνώσεις τον γλίτωσαν. Ο αρχιφύλακας τον όρισε γιατρό των φυλακών κι εκείνος έγινε ήρωας στα μάτια όλων. Ένα βράδυ, όμως, τον χτύπησαν σχεδόν μέχρι θανάτου και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Οι φίλοι του από τις φυλακές τον βοήθησαν να δραπετεύσει. 

Τώρα πια, ο Φίλιππος Ραζής, φυγάς και κατάδικος, κρύβεται και με τη βοήθεια παλιών και νέων φίλων ετοιμάζει την επιστροφή του. Συγκεντρώνει νέα στοιχεία για να επαναδικαστεί η υπόθεση και να αποδειχτεί η αθωότητά του. 

Για ακόμα μία φορά, τα βάζει με ένα ολόκληρο σύστημα για να πάρει πίσω όσα έχασε στην προσπάθειά του να το νικήσει. Θα τα καταφέρει; 

Τα επεισόδια του πρώτου και δεύτερου κύκλου της σειράς
είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ